Singlecamping

SingleCamp er en bragende succes på Bryrup Camping siden 2010. Derfor fortsætter traditionen igen i år. Kom til Bryrup Camping ved Silkeborg og få en skøn campingferie sammen med andre singler og deres børn.

SingleCamp med børn

Vi afholder SingleCamp fra søndag til søndag i ugerne 29, 30 og uge 31

Giv børnene en anderledes ferie og en god oplevelse med masser af hyggelige stunder og aktiviteter. Tag dem med på camping og hytteferie, hvor de kan møde og lege med en masse nye legekammerater. Alt imens du kan hygge dig med de andre singler, læse en god bog eller måske bare nyde solen og naturen.

Besøg os på facebook

Deltag med eller uden egen campingvogn/telt

Hos Bryrup Camping behøver du ikke nødvendigvis at have din egen campingvogn eller telt for at komme på SingleCamp. Du kan nemlig også leje en Camp-let, villatelte eller hytter.

Social og aktiv ferie

Aktiv ferie er en af hovedingredienserne hos Bryrup Camping – og oplevelserne og aktiviteterne ligger klar til både børn og voksne.

Den stigende lyst, blandt singler med børn, til at tage på camping har haft stor fokus hos Bryrup Camping. Pladsen har nemlig udvidet deres SingleCamp periode fra én uge i 2010 til nu 3 uger.

Ligeledes sikrer pladsen, at der laves fælles arrangementer, så det sociale kommer i fokus. Mange venskaber er skabt gennem SingleCamp, så kom og besøg os allerede i år.

Aktuelt

Nyheder

2. december 2020

Vigtig info vedr. Coronavirus på Bryrup Camping

Der gælder de samme regler på Bryrup Camping, som i det øvrige samfund. Pas på jer selv, og hinanden. Læs mere

Se vores aktivitetskalender på GoVisit-appen

uddrag af tekst Læs mere

Filter

Hytteferie i Påsken, LUX hytte

Tilbud: FRA 3.295,- inkl. forbrug og rengøring - klik ind for yderligere info og booking