Camping Ry

23 min | 22 km (70 min på cykel)

Ry og Gammel Ry er et område, som skal besøges, når ferien går til Bryrup og Silkeborg. Det mest kendte besøgsmål, som Ry er kendt for er naturligvis Himmelbjerget, men i naturlig forlængelse af et af Danmarks højeste punkter, så byder Ry også på noget af landets smukkeste natur med billedskønne søer og frodige skove.

Camping nær Ry - midt i naturen

Når du bor på en campingplads ved Ry, Silkeborg og Skanderborg, så er du heldig! Du får nemlig Danmarks smukkeste natur foræret hver dag, du tilbringer her.

Ry ligger lige ved Gudenåen og er en hyggelig lille stationsby med masser af liv, spisesteder, butikker og mange kunsthåndværkere. Derfor er Ry et sted, du bare MÅ besøge, når du bor på Bryrup Camping.

Du kan med fordel pakke badetøjet og nyde en dukkert i en af de lækre badesøer, som omgiver Ry. Fx byder Knudsø på ikke mindre end to vidunderlige badestrande.

Himmelbjerget

Med bjergtagende udsigt over Julsø ligger et af Danmarks højeste punkter; Himmelbjerget.

Himmelbjerget kaldes på engelsk “the Sky Mountain”, hvilket siger lidt om, hvor fladt et land Danmark er. Men det er altså i Ry i Søhøjlandet, du finder dette 147 meter høje “bjerg”, hvor du kan dåne over den smukkeste udsigt over landskabet.

I skovene syd for selve Himmelbjerget er der masser af andre fantastiske udsigtspunkter, så pak en frokostkurv og spænd vandreskoene, og nyd så noget af det skønneste natur, Danmark kan byde på.

Aktuelt

Featured

10. juni 2024

Bryrup Camping vinder fornem pris

ACSI, som er en stor hollandsk campingorganisation, har givet den fornemme pris "Bedste campingplads for børn i Danmark" til Bryrup Camping i 2024. ACSI, som blev etableret i 1965, sender… Læs mere

Spar 5 % – modtag nyhedsbrevet

Når du tilmelder dig vores nyhedbrev, får du en rabatkode på 5 %, som du kan bruge, når du booker plads (ikke sæsonplads) på Bryrup Camping. Vi sender maks. 4-6… Læs mere

Filter

Pinse i Villa LUX Familietelt, 3 dage

Tilbud: FRA kun 2.665,- inkl. forbrug, brusebad og rengøring - klik ind for yderligere info og booking

Med Hjejlen til Himmelbjerget

Hver dag sejler Hjejlen til Himmelbjerget, så vil du kombinere to fantastiske oplevelser på samme dag, så anbefaler vi, at du stiger ombord på en af Hjejleselskabets historiske både og stiger af (eller på) ved Ry.

Se sejltider og mere information her.