Ferie mellem søerne tæt ved Silkeborg

Bryrup Camping & Resort tilbyder ferie mellem søerne tæt ved Silkeborg. Her er plads til oplevelser, aktiviteter og afslapning for børn og voksne uanset alder. Pladsen er omgivet af skøn natur med smukke skove og rolige søer – og blot 18 km fra Silkeborg.

Stjerne-snak…

Se mere

Anmeldelser

Det var super hyggeligt. Der var så pænt, velholdt og rent alle steder. Der er mange familierum, så man behøver ikke mase 2 børn ind på et lille toilet, for at børste tænder. Legepladsen og poolen var super, for både den lille på 6 og den store på 9 havde stor fornøjelse af det. Vi vil varmt anbefale dig/jer at tage derned.
5 stjerner

Dejlige værter, dejlig naturskønne omgivelser og super skøn steming. Sjældent har jeg oplevet en campingplads med så meget varme, hygge og god stemning. Vi kommer helt sikkert igen og vil klart anbefale det til andre.
Tak for et skønt ophold!

sikke da en fantastisk season , selv corona og vejret var ikke i vejen , værtspar sørget for indedøres aktiviteter ,
rengøring absolut i top helt nye lejeplads , der var alverdens grill aftener , live musik , vin smagning , whiskey aften , cowboy aften , rum smagning , og masse til børne, mange fisketur i en fantastisk natur område. 10 stjerner herfra og vi glæder os til næste år.

Bo godt

Se mere

Tilbud og pakker

Se mere

Sæsonpladser

Se mere

Aktuelt

Camping ved Silkeborg og Ry

Camping ved Silkeborg og Ry tilbyder oplevelser og aktiviteter for børn og voksne uanset alder.

Bryrup Camping & Resort ligger centralt i området ved Silkeborg. Omgivelserne er perfekte og giver masser af muligheder for sjove, spændende og krævende aktiviteter. De smukke skove og rolige søer tilbyder ikke blot hyggelige familiestunder – den mangfoldige natur indbyder nemlig også til gode løbeture, MTB-ture eller måske bare en fredfyldt gå-/ eller vandretur.

Med andre ord, Ry, Silkeborg og Bryrup Camping har de ideelle forhold, så hele familien kan hygge sig hele ferien med oplevelser og aktiviteter.

Attraktioner tæt ved Silkeborg: Bryrup Veteranbane, Labyrinthia, Midtjyllands Kunst Center, Himmelbjerget, Hjejlen, Rovfugleshow mm…

Derudover ligger nogle af landets mest populære attraktioner inden for 1 – 1,5 times kørsel fra Bryrup. Bl.a. Randers Regnskov, LEGOLAND Billund, Givskud Zoo, Djurs Sommerland og meget mere…

Bryrup Camping & Resort tilbyder camping, hytter, udlejningsvogne og aktiv ferie for hele familien i de dejlige omgivelser ved Silkeborg og Ry i Midtjylland.