Legeplads

Til sæson 2021 har vi bygget en helt ny og fantastisk sjov og udfordrende legeplads.

Legeplads i tråd med naturen

Den gamle, ellers meget roste, legeplads har udtjent sin værnepligt. Forestil dig bare, hvor mange hundrede af tusinder timer, der er blevet leget, hujet og hygget de sidste 20 år.

Vi har til sæson 2021 bygget en flot, moderne legeplads i robinie-træ. Med materialevalget har vi lagt vægt på, at det skulle gå godt i tråd med den omkringliggende natur, og at det skal kunne holde i mange år.

Vi har lagt vægt på, at legepladsen skulle være sjov og udfordrende for alle – helt fra de helt små og op til de helt store, så tag endelig mor eller far med – de vil også synes, det er sjovt!

Dygtigt håndværk

Legepladsen er fremstillet i Danmark af Aktiv-Leg, som er en familievirksomhed mellem Billund og Grindsted. Den lever naturligvis op til alle nutidige krav om sikkerhed.
Isabella Fonden har doneret kr. 50.000 til projektet.

Aktuelt

Nyheder

17. april 2022

Morgenbrød i den nye café

Vi har brugt vinteren på at lave en hyggelig café på campingpladsen, og hver dag i helligdagsferierne, weekenderne og skoleferierne, kan du bestille frisk morgenbrød fra Mette Munk til næste… Læs mere

Bæredygtig Camping!

Vi er pavestolte over at kunne dele denne nyhed med jer... Bryrup Camping har netop modtaget certifikat på, at vi er en bæredygtig campingplads. Det er Camping Outdoor Danmark (COD),… Læs mere

Filter

Efterårsferie i LUX hytte

Tilbud: FRA kun 3.235 inkl. forbrug og rengøring - klik ind for yderligere info og booking