Legeplads

Til sæson 2021 har vi bygget en helt ny og fantastisk sjov og udfordrende legeplads.

Legeplads i tråd med naturen

Den gamle, ellers meget roste, legeplads har udtjent sin værnepligt. Forestil dig bare, hvor mange hundrede af tusinder timer, der er blevet leget, hujet og hygget de sidste 20 år.

Vi har til sæson 2021 bygget en flot, moderne legeplads i robinie-træ. Med materialevalget har vi lagt vægt på, at det skulle gå godt i tråd med den omkringliggende natur, og at det skal kunne holde i mange år.

Vi har lagt vægt på, at legepladsen skulle være sjov og udfordrende for alle – helt fra de helt små og op til de helt store, så tag endelig mor eller far med – de vil også synes, det er sjovt!

Dygtigt håndværk

Legepladsen er fremstillet i Danmark af Aktiv-Leg, som er en familievirksomhed mellem Billund og Grindsted. Den lever naturligvis op til alle nutidige krav om sikkerhed.
Isabella Fonden har doneret kr. 50.000 til projektet.

Aktuelt

Nyheder

1. juni 2021

Den perfekte Fars Dags-gave

Kom og få en guided tour på Olsens Bryghus i Brædstrup, kun 10 minutter i bil fra Bryrup Camping. Brygmester Jan viser rundt og fortæller om øl, brygningens kunst og… Læs mere

Lækre lokale produkter

Vi har nu den fornøjelse af kunne sælge de lækre special-øl fra Olsens Bryghus i Brædstrup. Udvalget består pt. af en NZPA, som er en New Zealandsk pale ale, en… Læs mere

Filter

Efterårsferie i LUX hytte

Tilbud: FRA kun 2.765,- inkl. forbrug og rengøring - klik ind for yderligere info og booking