Legeplads

Til sæson 2021 har vi bygget en helt ny og fantastisk sjov og udfordrende legeplads.

Legeplads i tråd med naturen

Den gamle, ellers meget roste, legeplads har udtjent sin værnepligt. Forestil dig bare, hvor mange hundrede af tusinder timer, der er blevet leget, hujet og hygget de sidste 20 år.

Vi har til sæson 2021 bygget en flot, moderne legeplads i robinie-træ. Med materialevalget har vi lagt vægt på, at det skulle gå godt i tråd med den omkringliggende natur, og at det skal kunne holde i mange år.

Vi har lagt vægt på, at legepladsen skulle være sjov og udfordrende for alle – helt fra de helt små og op til de helt store, så tag endelig mor eller far med – de vil også synes, det er sjovt!

Dygtigt håndværk

Legepladsen er fremstillet i Danmark af Aktiv-Leg, som er en familievirksomhed mellem Billund og Grindsted. Den lever naturligvis op til alle nutidige krav om sikkerhed.
Isabella Fonden har doneret kr. 50.000 til projektet.

Aktuelt

Nyheder

23. marts 2021

Nyt pladskort

Vi er glade for at kunne præsentere jer for vores nye pladskort. Det er såmænd samme gode gamle Bryrup Camping, men med et grafisk løft. Vi håber, at det nye… Læs mere

Sæsonåbning 2021

Fredag 26/3 ruller 100+ nyvaskede og toptunede campingvogne gennem bomanlægget på Bryrup Camping, med mindst lige så toptunede, forventningsfulde (og nyvaskede?) gæster i bilen foran. Hold nu OP, hvor vi… Læs mere

Filter

Hytteferie i Påsken, LUX hytte

Tilbud: FRA 3.295,- inkl. forbrug og rengøring - klik ind for yderligere info og booking