Legeplads

Til sæson 2021 har vi bygget en helt ny og fantastisk sjov og udfordrende legeplads.

Legeplads i tråd med naturen

Den gamle, ellers meget roste, legeplads har udtjent sin værnepligt. Forestil dig bare, hvor mange hundrede af tusinder timer, der er blevet leget, hujet og hygget de sidste 20 år.

Vi har til sæson 2021 bygget en flot, moderne legeplads i robinie-træ. Med materialevalget har vi lagt vægt på, at det skulle gå godt i tråd med den omkringliggende natur, og at det skal kunne holde i mange år.

Vi har lagt vægt på, at legepladsen skulle være sjov og udfordrende for alle – helt fra de helt små og op til de helt store, så tag endelig mor eller far med – de vil også synes, det er sjovt!

Dygtigt håndværk

Legepladsen er fremstillet i Danmark af Aktiv-Leg, som er en familievirksomhed mellem Billund og Grindsted. Den lever naturligvis op til alle nutidige krav om sikkerhed.
Isabella Fonden har doneret kr. 50.000 til projektet.

Aktuelt

Featured

10. juni 2024

Bryrup Camping vinder fornem pris

ACSI, som er en stor hollandsk campingorganisation, har givet den fornemme pris "Bedste campingplads for børn i Danmark" til Bryrup Camping i 2024. ACSI, som blev etableret i 1965, sender… Læs mere

Spar 5 % – modtag nyhedsbrevet

Når du tilmelder dig vores nyhedbrev, får du en rabatkode på 5 %, som du kan bruge, når du booker plads (ikke sæsonplads) på Bryrup Camping. Vi sender maks. 4-6… Læs mere

Filter

Pinse i Villa LUX Familietelt, 3 dage

Tilbud: FRA kun 2.665,- inkl. forbrug, brusebad og rengøring - klik ind for yderligere info og booking