Praktisk

Her finder du alt den praktiske information, som du kan få brug for, når du overvejer at besøge Bryrup Camping.

Kontakt os

Har du brug for at spørge til priser, eller booke, så kan du springe over evt. ventetid på telefonen, eller emailen, og bruge vores online booking i stedet. Samtidig sparer du reservationsgebyret.

Få fat på os i telefonen, eller på email

Du kan ringe til os i receptionens åbningstid. Herefter er vi tilgængelige på mail, som vi bestræber os på at besvare inden for 24 timer – oftest hurtigere.

Venligst hav forståelse for, at vi ikke kan nå at tage alle opkald, men i det tilfælde, får du mulighed for at efterlade dit telefonnummer, og blive ringet op, så snart vi kan.


 

NB: I perioden, hvor pladsen er vinterlukket, kan du efterlade telefonnummer, og så ringer vi til dig, når vi er ved en computer. Fra mandag efter nytår sidder vi klar fra klokken 10:00 til 12:00.


56.02275 | 9.50871

Indstil GPS’en, så den peger mod:

Bryrup Camping
Hovedgaden 58
DK-8654 Bryrup

Når du kører ind i Bryrup nordfra, så ligger pladsen i slutningen af Hovedgaden på højre side. Kommer du sydfra, så ligger den i starten af hovedgaden på venstre side.

Alt hvad du har brug for at vide

Go Visit

Se vores aktivitetsprogram på GoVisit

Nyheder

Se mere

Inspiration

Se mere

Sammen får vi den bedste ferie

Online Booking og betaling

I vores online booking kan du søge på, om bestemte pladser og hytter er ledige, og hvad prisen er i den periode, du ønsker.

Når du har fundet den plads, eller hytte, du vil have, så kan du booke den direkte i online bookingen. Når du selv booker, så sparer du tid – og penge – for når du booker online, så sløjfer vi reservationsgebyret på kr. 75,-.

Du kan betale med kreditkort, nemt og bekvemt. Ønsker du at betale med bankoverførsel, eller mobile pay, skal du kontakte os, og lave bookingen i telefonen. Vær opmærksom på, at du så ikke sparer reservationsgebyret.

Online betaling

Har du allerede booket, og ønsker du at betale en rate, så finder du vores online betaling her:

Virtuel rundtur

Hvis du gerne vil danne dig et bedre billede af, hvordan Bryrup Camping ser ud i 3D, så kan du prøve vores virtuelle rundtur.

Her kan du navigere rundt på pladsen, og endda flyve op i en helikopter, og få samme udsyn som en af de mange rovfugle, som bor i området.