Populær campingplads i Midtjylland

Ønsker du en aktiv campingferie?

Silkeborg 20 min | 22 km – Århus 46 min | 53 km – Skanderborg 29 min | 29 km – Horsens 32 min | 33 km – Vejle 34 min | 44 km – Randers 60 min | 82 km

Bryrup Camping i Midtjylland byder på en unik campingoplevelse for både campingturister med egen campingvogn og for dem, der ønsker at leje en hytte. Her kan du nyde den smukke danske natur, mens du slapper af og nyder det gode vejr.

Campingaktiviteter til børn & voksne

Med beliggenhed i Midtjylland tilbyder Bryrup Camping aktiviteter for både børn og voksne. Vi har et gratis udendørs opvarmet badeland med to vandrutsjebaner, minigolf, legeplads, og meget andet. Når du er campinggæst hos os, så anbefaler vi, at du tager familien med til flere af Danmarks bedste og sjoveste attraktioner i Midtjylland og Østjylland. Her finder du blandt andet Legoland, Djurs Sommerland, Randers Regnskov, Himmelbjerget eller Givskud Zoo.

Tag på cykel- eller løbetur i smukke omgivelser

Uanset om du har lyst til en kajaktur, et spil padel-tennis eller en tur på en mountainbike, så er Bryrup Camping dit rette ferievalg. Vi har samarbejde med Bryrup Tennis Klub i Midtjylland, der tilbyder vores campinggæster at leje en tennisbane eller padeltennisbane. Receptionen tilbyder gratis udstyr til begge sportsgrene.

Rundt om pladsen finder du de mest fantastiske vandre- og løberuter, som bringer dig igennem noget af den smukkeste natur i Midtjylland. Vi hjælper dig gerne med vejledning til ruter på 5, 10 eller flere kilometer. Kontakt os, og få inspiration til din næste udflugt – uanset om det er med cykel-, vandre- eller løbeskoene på.

Bæredygtig campingplads i Midtjylland

Vi er stolte af at fortælle, at Bryrup Camping har modtaget certifikat på, at vi er en bæredygtig campingplads. Når du booker din næste campingferie hos os, vælger du en mere bæredygtig ferieform og campingplads, der fokuserer på blandt andet:

  • kæmpe solcelleanlæg
  • miljømærkede rengøringsmidler
  • vandbesparende brusere, vandhaner og toiletter
  • affaldssortering
  • økologi, når det er muligt
  • skråningerne til vores terrasser er udlagt til biodiversitet
  • vi bruger kun miljømærkede metoder i vores pleje af pladsen og fællesarealerne
  • LED-lys i alle lamper, som oven i købet styres af ur og skumringsrelæer

Tag familien med på campingplads i Midtjylland

Drømmer I om en campingferie med mulighed for aktiviteter og afslapning? Book jeres ferie allerede i dag, og få garanteret en campingferie i Midtjylland I næppe vil glemme. Kontakt os på telefon 75 75 67 80, eller send en mail til info@bryrupcamping.dk.

Aktuelt

Sød medarbejder hjælper nye gæster

Nyheder

11. december 2023

Spar 5 % – modtag nyhedsbrevet

Når du tilmelder dig vores nyhedbrev, får du en rabatkode på 5 %, som du kan bruge, når du booker plads (ikke sæsonplads) på Bryrup Camping. Vi sender maks. 4-6… Læs mere

4,5 stjernet camping i Søhøjlandet

CODK, eller Camping Outdoor Denmark, som er brancheforeningen for danske campingpladser har været på besøg for at foretage en opfølgende vurdering af pladsens stjerneklassifikation. I den forbindelse kan vi med… Læs mere

Filter

Påske Pakker – 5 dage

SPAR OP TIL 50%!! FRA 1.325,- inkl. elforbrug og brusebad - klik ind for yderligere info og booking

Campinghytter i Midtjylland

Lej topmoderne campinghytter i Midtjylland. Bryrup Camping tilbyder flere typer af campinghytter, luksus villatelte og campingvogne, så der er plads til alle – store og små.

Søger du overnatning i Midtjylland eller måske moderne, pæne og rene forhold til den næste ferie, så finder du et bredt udvalg på Bryrup Camping.

Tag hele familien med på hytteferie og vær tæt på de mest populære attraktioner, byer og seværdigheder. Ejer du ikke selv en campingvogn, kan Bryrup Camping tilbyde campinghytter til alle behov. Kom og oplev den særlige stemning og frihed der findes på vores campingplads.