Inspiration

På Bryrup Camping har vi plads til alle. Om I er et par uden børn, en lille, eller stor børnefamilie, en større gruppe, eller måske et firma, der skal rystes godt sammen.

Senior camping i Silkeborgområdet

Har du som seniorer eller pensionist lyst til dejlige oplevelser, og en aktiv ferie i naturskønne omgivelser? Så benyt vores seniortilbud for personer på 60+ år, og nyd området samtidigt med, at du slapper af i godt selskab med nye, som gamle venner.

Seniorcamping eller pensionist camping, om man vil, handler i alt sin enkelthed om at tilbyde fordelagtige priser, så I kan få nogle skønne oplevelser i Silkeborg-området.

Bedsteforældre camping

Giv børnebørnene en masse gode oplevelser. Tag dem med på en dejlig campingferie på Bryrup Camping lige udenfor Silkeborg.

Campingpladsen har masser af aktiviteter for for børnene. Slip børnene løs i det 25° opvarmede vandland. De vil elske det! Og så er det gratis.

Bryrup Camping ligger helt ideelt – lige syd for Silkeborg i hjertet af Jylland. Campingpladsen er et oplagt udgangspunkt for en tur til Legoland BillundGivskud Zoo eller Djurs Sommerland.

Tag alle børnebørnene med!

Se billeder og videoer fra Bryrup Camping

Billedgalleri

Se mere

Præsentationsvideo

Se mere

Virtuel rundtur

Se Bryrup Camping i 3D

Sammen får vi den bedste ferie

Familietræf, fællesture- og træf eller måske fætter kusine fest

Bryrup Camping er en helt ideel campingplads, når der skal arrangeres fællestur, familiefest, fætter kusine fest eller træf i enhver udstrækning i Østjylland.

Vi tilbyder de perfekte rammer til jeres næste tur, træf eller fest.

Overvejer I eksempelvis en hyggelig familieweekend med overnatning til jeres næste sammenkomst, eller leder din lokale cykelklub efter et skønt område til den næste udflugt?

Hos Bryrup Camping kan I kombinere social samvær med aktiviteter til alle aldre og størrelser.

Fest eller træf med overnatning

Vi tilbyder forskellige overnatningsmuligheder til jeres næste familiefest i skønne omgivelser – benyt eksempelvis vores lækre hytter og familie-villatelte.

Overnatningsmuligheder:

– Luksushytter
– Standard hytter
– Familietelte
Camping i egen vogn

Aktiviteter i alle udstrækninger

Kombinér arrangementet, eller festlighederne med aktiviteter til ethvert tempo og temperament. Vi har kano- & kajakudstyr, fiskegrej, MTB-cykler og meget mere, som lejes ud.

Benyt mulighederne, og start en lille fiskekonkurrence, eller tag ud på en hyggelig cykeltur. Ligeledes udlejer vi nye mountainbikes, så vennerne kan udfordres mens naturen nydes på tæt hold.

I kan også slappe fuldstændig af med en dukkert i vores gratis opvarmede vandland eller en af de mange Badesøer i området.

Lej fælleslokaler

Bryrup Camping har topmoderne faciliteter og kan huse helt op til 150 personer i vores Multihal inkl. borde og stole. Til mindre sammenkomster/træf kan vores fælleslokale anvendes. Her kan være ca. 40 personer. Fælleslokalet kan lejes med og uden køkken/service (køkken kan dog kun reserveres uden for skolernes sommerferie).

Lej campingpladsens fælleslokaler på dagsbasis under dit ophold her på pladsen.