Silkeborg

22 min | 21 km (60 min på cykel)

Silkeborg og omegn byder på en masse forskellige oplevelser for både små og store. Bliv underholdt, udfordret og lær noget nyt – samtidig med, at du har det sjovt.

Silkeborg for børn

Find mange spændende attraktioner for børn i Silkeborg. Tag på oplevelse i Aqua Akvarium & Dyrepark, som er Nordeuropas største ferskvandsakvarium og dejlige naturpark. Eller få en underholdende og utraditionel oplevelse hos Silkeborg Rovfugleshow, som ligger naturskønt lige udenfor Silkeborg. Bliv udfordret og lær mere om energi og få strithår på energimuseet nord for Silkeborg.

Kunst, kultur og historie i Silkeborg

Silkeborg er kendt for kunst i verdensklasse. Besøg Museum Jorn og oplev Asger Jorns mange farverige malerier og skulpturer. Kig også ind på KunstCentret Silkeborg Bad og oplev udstiller af danske og udenlandske kunstnere i den gamle kurbadsbygning. Gå også en tur i skulpturparken og nyd udsigten over Ørnsø.

Besøg Høgdal og tag på hestevognstur som i 1700-tallet på landet. Eller tag med veterantog på Danmarks smukkeste jernbanestrækning. Hils også på Tollundmanden på Museum Silkeborg, oldtidens bedst bevarede mosefund. Og lær mere om Silkeborg bys historie på en guidet byvandring.

Aktuelt

Nyheder

22. august 2022

4,5 stjernet camping i Søhøjlandet

CODK, eller Camping Outdoor Denmark, som er brancheforeningen for danske campingpladser har været på besøg for at foretage en opfølgende vurdering af pladsens stjerneklassifikation. I den forbindelse kan vi med… Læs mere

Morgenbrød i den nye café

Vi har brugt vinteren på at lave en hyggelig café på campingpladsen, og hver dag i helligdagsferierne, weekenderne og skoleferierne, kan du bestille frisk morgenbrød fra Mette Munk til næste… Læs mere

Filter

Efterårsweekender

Tilbud: FRA kun 399,- inkl. brusebad, men ekskl. elforbrug - klik ind for yderligere info og booking

Det sker i Silkeborg

I Silkeborg og omegn kan du opleve et væld af begivenheder, festivaler, udstillinger og aktiviteter inden for emnerne musik, teater, kunst, kultur, gourmet, sport, natur m.m. Se aktuelle arrangementer og highlights i Silkeborg. Eller se Silkeborg-kalenderen.

Omkring Silkeborg

Kom og få en masse sjove og spændende naturoplevelser. Besøg Himmelbjerget, tag til søs med Hjejlen, gå en tur på hærvejen eller find rundt i Labyrinthia.

Campinghytter i Østjylland

Lej topmoderne campinghytter nær Silkeborg. Bryrup Camping tilbyder forskellige typer af campinghytter, så der er plads til alle – store og små.

Søger du overnatning ved Silkeborg, eller måske lækre forhold til den næste ferie, så finder du et bredt udvalg på Bryrup Camping.

Tag hele familien med på hytteferie og vær tæt på de mest populære attraktioner, byer og seværdigheder. Ejer du ikke selv en campingvogn, kan Bryrup Camping tilbyde campinghytter til alle behov. Kom og oplev den særlige stemning og frihed der findes på vores campingplads.