Silkeborg skaber ferieminder

Book din campingferie hos Bryrup Camping

22 min | 21 km (60 min på cykel)

Silkeborg og omegn byder på en masse forskellige oplevelser for både små og store. Bliv underholdt, udfordret og lær noget nyt – samtidig med, at du har det sjovt.

Aktiv campingferie ved Silkeborg

Bryrup Camping nær Silkeborg ligger med relativt kort afstand til mange spændende attraktioner og oplevelser. Oplevelserne i Silkeborg garanterer en udfordret og underholdt campingferie. Omgivelserne indebærer smukke skove og rolige søer, der ikke blot tilbyder hyggelige familiestunder, men også til gode løbeture, mountainbikes ture, eller en gå/vandretur.

Der findes flere spændende attraktioner for dine børn i Silkeborg. Tag på opdagelse i Aqua Akvarium & Dyrepark, som er Nordeuropas største ferskvandsakvarium og dejlige naturpark. Se også Silkeborg Rovfugleshow, eller bliv udfordret og lær mere om energi på energimuseet.

Camping, badning & fiskeri

Når du skal på campingferie hos os, garanterer vi 4,5 stjernet oplevelser, aktiviteter og afslapning til både børn og voksne. Vi tilbyder et dejligt opvarmet gratis udendørs badeland, hvor dine børn kan have timevis af sjov med vores to vandrutsjebaner.

Ønsker du at opleve campingpladsens flotte naturomgivelser? Flere af Danmarks bedste og reneste badesøer ligger tæt på Bryrup Camping ved Silkeborg. Du finder i alt 7 smukke søer, som du kan nå at opleve under din campingferie. Her kan du fiske og fange blandt andet aborre, gedde, skalle, ål mv.

Oplev kunst i Silkeborg

Silkeborg er kendt for deres kunst i verdensklasse. Ønsker du en unik oplevelse med kunst, kan du besøge Museum Jorn, og opleve Asger Jorns mange farverige malerier og skulpturer. KunstCentret Silkeborg Bad udstiller også danske og udenlandske kunstnere i den gamle kurbadsbygning.

Bestil jeres campingferie her

Vi glæder os til at tage imod jer på Bryrup Camping. Vi vil gøre vores ypperste for, at I får en fantastisk campingferie hos os. Nyd naturen, oplev området og attraktionerne i nærheden, så får du garanti ladet batterier op. Kontakt os på telefon 75 75 67 80, eller send en mail til info@bryrupcamping.dk.

Aktuelt

Featured

10. juni 2024

Bryrup Camping vinder fornem pris

ACSI, som er en stor hollandsk campingorganisation, har givet den fornemme pris "Bedste campingplads for børn i Danmark" til Bryrup Camping i 2024. ACSI, som blev etableret i 1965, sender… Læs mere

Spar 5 % – modtag nyhedsbrevet

Når du tilmelder dig vores nyhedbrev, får du en rabatkode på 5 %, som du kan bruge, når du booker plads (ikke sæsonplads) på Bryrup Camping. Vi sender maks. 4-6… Læs mere

Filter

Pinse i Villa LUX Familietelt, 3 dage

Tilbud: FRA kun 2.665,- inkl. forbrug, brusebad og rengøring - klik ind for yderligere info og booking

Silkeborg for børn

Find mange spændende attraktioner for børn i Silkeborg. Tag på oplevelse i Aqua Akvarium & Dyrepark, som er Nordeuropas største ferskvandsakvarium og dejlige naturpark. Eller få en underholdende og utraditionel oplevelse hos Silkeborg Rovfugleshow, som ligger naturskønt lige udenfor Silkeborg. Bliv udfordret og lær mere om energi og få strithår på energimuseet nord for Silkeborg.

Det sker i Silkeborg

I Silkeborg og omegn kan du opleve et væld af begivenheder, festivaler, udstillinger og aktiviteter inden for emnerne musik, teater, kunst, kultur, gourmet, sport, natur m.m. Se aktuelle arrangementer og highlights i Silkeborg. Eller se Silkeborg-kalenderen.

Kom og få en masse sjove og spændende naturoplevelser. Besøg Himmelbjerget, tag til søs med Hjejlen, gå en tur på hærvejen eller find rundt i Labyrinthia.

Kunst, kultur og historie i Silkeborg

Silkeborg er kendt for kunst i verdensklasse. Besøg Museum Jorn og oplev Asger Jorns mange farverige malerier og skulpturer. Kig også ind på KunstCentret Silkeborg Bad og oplev udstiller af danske og udenlandske kunstnere i den gamle kurbadsbygning. Gå også en tur i skulpturparken og nyd udsigten over Ørnsø.

Besøg Høgdal og tag på hestevognstur som i 1700-tallet på landet. Eller tag med veterantog på Danmarks smukkeste jernbanestrækning. Hils også på Tollundmanden på Museum Silkeborg, oldtidens bedst bevarede mosefund. Og lær mere om Silkeborg bys historie på en guidet byvandring.

Campinghytter ved Silkeborg

Bryrup Camping tilbyder camping, campinghytter, familie villatelte, udlejningsvogne og aktiv ferie for hele familien i de dejlige omgivelser ved Silkeborg og Ry i Midtjylland.

Vi byder på alt fra store luksushytter med eget bad og toilet med plads til op til 6 personer, og til en lille hyggelig 2 personers campinghytte på 8 m2. Desuden har du mulighed for at opleve naturen helt tæt på i et af vore luksus-familie-villatelte med plads til 4 personer, og med udsigt over landskabet, som omgiver campingpladsen.