Campingplads

Hos Bryrup Camping kan du se frem til en campingplads mellem søerne, tæt ved Silkeborg. Der er plads til en række oplevelser, aktiviteter og selvfølgelig afslapning for alle aldre. Vores campingplads er omgivet af skøn natur med smukke skove og rolige søer – og kun 18 km fra Silkeborg.

Campingplads nær Silkeborg

Det er ikke ofte man finder campingpladser i så idylliske omgivelser og stadig tæt på så mange seværdigheder og oplevelser. Bryrup Camping tilbyder de helt ideelle rammer for en aktiv ferie i naturskønne omgivelser nær Silkeborg – med skove og søer lige uden for vores campingplads. Oplev den fredfyldte atmosfære, hvor dagene kan starte med en frisk morgendukkert i den nærliggende sø og slutte med hyggelige grill-aftener under stjernehimlen.

Bryrup Camping er blandt eliten, når det kommer til en campingplads i Danmark. Med 4,5 stjerner er du sikret, at kvaliteten hos Bryrup Camping er i top, og at din ferie bliver en succes. Vores campingplads praler af gode faciliteter, herunder legepladser til børnene og direkte adgang til forskellige naturstier, der inviterer til vandring og cykling.

Hertil kommer, at vores campingplads ligger i hjertet af Jylland, hvilket gør den til et perfekt udgangspunkt for at udforske områdets rige historie og kulturelle tilbud. Kun en kort køretur væk finder du historiske byer, museer og kunstgallerier samt et væld af gode spisesteder.

Charmerende terrasser i 3 niveauer

Hos Bryrup Camping byder vores campingplads på en unik indretning i flere niveauer og terrasser. Du har muligheden for at vælge en enhed hos os på en af de charmerende terrasser med udsigt over hele vores campingplads. På terrasserne kan du ligge næsten helt uforstyrret. Du har ingen genbo, men derimod en smuk udsigt.

Uanset dine præferencer har vi sikkert en plads til dig; du kan nemlig vælge mellem forskellige typer af pladser: sort, grøn, rød og blå. Hvis du rejser med en større gruppe eller bare foretrækker mere åben plads omkring dig, kan du vælge en af de rummelige komfortpladser, hvor der er god plads omkring dig.

Campingpladsen er overskuelig, også for de mindste. Det er trygt og sikkert for selv de mindste børn at gå rundt på pladsen. Denne afslappede og venlige atmosfære gør campingpladsen til det perfekte valg for familier, der ønsker en bekymringsfri ferie.

Pladsoversigt

Bryrup Camping har 250 anlagte enheder på vores campingplads.

På terrasserne får du en fantastisk udsigt over landskabet, og her er der også lidt mere fred og ro, end på resten af pladsen. I for- og eftersæsonerne kan du opleve, at der er mere skygge, end neden for terrasserne.

Vil du have lidt mere liv, være tættere på facilitetsbygningerne, eller på legeplads og badeland, så kan du vælge en af pladserne neden for terrasserne.

Uanset hvor på vores campingplads du vælger at være, så er der ikke langt til noget på Bryrup Camping.

Du kan vælge mellem fire forskellige campingplads typer:

Standard Plads: “Almindelig” plads på 80-100 m2.

Standard+ Plads: “Bedre” standardplads (beliggenhed, størrelse) på 80-140 m2.

Super Plads: “God og eftertragtet” plads med god beliggenhed, eller udsigtsplads på 100-150 m2.

Komfort Plads: Som Super Plads, men med vand- og afløbstilslutning. 100-130 m2.

VIGTIGT: Vognen skal placeres i det lysegrønne felt på pladsen.

Tidsfordriv for store og små

Vandland

Opvarmet udendørs badeland

Se mere

Minigolf

Nyrenoveret (2020)

Se mere

Legeplads

Splinterny til sæson 2021

Se mere

Sammen får vi den bedste ferie

Aktiviteter

På vores campingplads er der masser af aktiviteter hen over året, hvor størstedelen naturligvis er i sommerferien og hovedsageligt rettet mod børn. Vores dynamiske programmer omfatter trylleshows, hesteridning i de naturskønne omgivelser, sjov og leg i hoppeborgen indendørs, snobrød bagt over åbent bål, samt kreative workshops med Kriblekongen, hvor fantasien får frit løb.

Men det stopper ikke her; selv udenfor sommersæsonen holder vi energien høj på campingpladsen. Derudover er der også aktiviteter for de voksne, vi har førhen holdt rom-, gin-, øl-, og vinsmagninger, hyggelige aftener med levende musik på grillterrassen, temafester såsom amerikanerweekend og energifyldte MTB-ture gennem lokalområdet. Disse aktiviteter giver en perfekt mulighed for at slappe af og socialisere, mens børnene også kan nyde deres egne eventyr.

Vores mål på vores campingplads er at sikre, at der er noget for enhver smag, uanset alder eller interesse. For at holde alle opdaterede om de seneste arrangementer og aktiviteter, opfordrer vi gæsterne til at bruge gæste-appen, hvor man kan finde informationer om begivenheder. Så uanset om du er på udkig efter eventyr eller afslapning, sikrer Bryrup Camping, at din ferie bliver fyldt med sjov for hele familien.

Tæt på Familien Krøier-Kvist

Fra februar 2020 har vi, Sidse, Jens Kristian og drengene Karl og Elliot, været jeres værter og ejerne af Bryrup Camping. I november 2021 kom lille Vilde også til familien – et RIGTIGT indfødt campingpladsbarn.

Vi er oprindeligt fra Vestbjerg i Nordjylland.

Sidse har en baggrund med mange års erfaring i hotelbranchen, og Jens Kristian med en solid baggrund i sommerhusudlejning. Vi kommer med friske øjne på Bryrup Camping, og på hele campingbranchen, men samtidig er vi enormt ydmyge i forhold til, at det er et metier, som vi endnu ikke har den store erfaring med.

Vores dreng, Karl, er født i 2014, og elsker vild leg, sten og store pinde. Elliot, som er fra 2016, er meget betaget af alt det, som storebror gør, og kan lide. Der ud over, så elsker de dinosaurer. Karl er mest fascineret af de farlige kødædere, mens langhalsene har en stor stjerne hos Elliot.

I november 2021 kom lille Vilde til verden, og hendes yndlingsbeskæftigelse er at jagte kattene, og hive dem i halen. Hun er tit med rundt på pladsen, for at hilse på alle gæsternes hunde – og er Mor eller Far ikke hurtig nok, så stikker hun nogle gange selv af, for at tage på eventyr mellem vognene.

Til familien hører også de tre musejægere, Nala, Steven og Bulder, som skal holde forteltene fri for mus i efteråret. Kattene er selvsagt på vagt over for gæsternes hunde, men det klares med et enkelt hvæs og en høj ryg i ny og næ.

Sammen glæder vi os til at gøre vores yderste for, at I får en fantastisk ferie på Bryrup Camping. Vores mål er at skabe de bedste rammer for, at I får fantastiske ferieminder med hjem, og at I har mulighed for at nyde og bruge naturen, opleve området og områdets attraktioner, eller bare slappe helt af, og lade batterierne helt op.

Vi glæder os til at se jer!

Sidse, Jens Kristian, Karl, Elliot og Vilde

Campingplads

 • Hvordan vælger man den rigtige type campingplads?

  Når du vælger en campingplads, skal du overveje dine behov såsom pladsstørrelse, nødvendige faciliteter, hvilke aktiviteter du kunne tænke dig og hvor tæt på naturen og store byer du vil være. Hos Bryrup Camping kan du se frem til et væld af oplevelser, seværdigheder og naturområder i nærheden. Derudover har vi en række forskellige pladser som varierer i størrelse og beliggenhed.

 • Er det sikkert for børn at lege frit på campingpladser?

  Mange campingpladser er designet med børns sikkerhed i tankerne og tilbyder sikre legeområder og har klare regler for at sikre et trygt miljø. Det er dog altid godt at holde øje med yngre børn. Hos Bryrup Camping har vi fokus på fokus på sikkerhed og har trygge legeområder samt overskuelige og sikre områder, hvor børn kan lege og udforske.

 • Kan man medbringe sit eget udstyr til campingpladser?

  Ja, de fleste campingpladser, inklusive Bryrup Camping, tillader gæster at medbringe deres eget campingudstyr. Dette omfatter telt, campingvogn, autocamper, samt personlige genstande som soveposer og campingmøbler. Hos Bryrup Camping opfordres du til at medbringe udstyr, der passer til pladsens faciliteter og størrelse, for at sikre en behagelig oplevelse for alle.

 • Kan man tage på campingferie hvis man ikke har et telt eller campingvogn?

  Ja, det kan man sagtens. Hos Bryrup Camping tilbyder vi leje af campinghytter, camping telte og campingvogne, så du kan trygt nyde din campingferie uden at tømme pengepungen på en campingvogn. Vi tilbyder et bredt udvalg af muligheder, som du kan booke her.