Østjylland

Århus 46 min | 53 km – Skanderborg 29 min | 29 km – Horsens 32 min | 33 km – Vejle 34 min | 44 km – Randers 60 min | 82 km

Østjylland er kendt for en varierende natur med et miks af naturfænomener, inspirerende dyreliv og attraktive storbyer.

Camping i Østjylland

På grænsen mellem Østjylland og Midtjylland ligger Bryrup Camping. Som en af de få campingpladser i Østjylland har Bryrup Camping 4-stjerner.

Bryrup Camping tilbyder flere forskellige overnatningstyper, så fortvivl ikke, hvis du ikke har en campingvogn. Campingpladsen tilbyder nemlig foruden camping i egen vogn – campinghytter og lækre familietelte, så hele familien kan nyde området i kombination med gode oplevelser og aktiviteter.

Oplev Himmelbjerget, Tivoli FrihedenRanders RegnskovGivskud ZooDjurs Sommerland, AROS Kunstmuserum og meget mere på din ferie i Østjylland.

Camping nær Århus, Skanderborg og Horsens

Bryrup Camping ligger blot 20 km syd for Silkeborg, og har derfor korte afstande til de omkringliggende storbyer såsom Århus, Skanderborg og Horsens. Søger du derfor en campingplads i Østjylland med en praktisk beliggende i forhold til de mest populær attraktioner og seværdigheder i Midt- og Østjylland, så byder Bryrup Camping velkommen.

Fra Bryrup Camping har du 53 km til Århus, 29 km til Skanderborg og blot 33 km til Horsens.

Bryrup Camping og Østjylland er med andre ord: En oplevelse for hele familien! Her kan du kombinere familiehygge, skøn natur og aktiviteter med populære attraktioner, seværdigheder og kulturelle oplevelser.

Aktuelt

Nyheder

14. april 2021

Bosætningsdag 8. maj 2021

Overvejer du at flytte til Bryrup, Vrads, Vinding, Hjøllund, eller Katrinedal, så har du 8. maj mulighed for at komme os besøge området. På dagen tager de lokale institutioner imod,… Læs mere

Nyt pladskort

Vi er glade for at kunne præsentere jer for vores nye pladskort. Det er såmænd samme gode gamle Bryrup Camping, men med et grafisk løft. Vi håber, at det nye… Læs mere

Filter

Pinse i Standard Hytte, 3 dage

Tilbud: FRA kun 2.745,- inkl. forbrug, brusebad og rengøring - klik ind for yderligere info og booking

Campinghytter i Østjylland

Lej topmoderne campinghytter i Østjylland. Bryrup Camping tilbyder forskellige typer af campinghytter, så der er plads til alle – store og små.

Søger du overnatning i Østjylland eller måske lækre forhold til den næste ferie, så finder du et bredt udvalg på Bryrup Camping.

Tag hele familien med på hytteferie og vær tæt på de mest populære attraktioner, byer og seværdigheder. Ejer du ikke selv en campingvogn, kan Bryrup Camping tilbyde campinghytter til alle behov. Kom og oplev den særlige stemning og frihed der findes på vores campingplads.