Givskud Zoo

31 min | 37 km

Tag i Givskud Zoo, også kendt som Løveparken, og mød vilde dyr fra hele verden.

Helt tæt på dyrene i Givskud Zoo

Kom helt tæt på dyrene i Givskud Zoo. Tag familien med på safari i jeres egen bil eller kør rundt i parken med Givskud Zoo’s safaribus.

Kør ud over den afrikanske savanne og oplev, hvordan giraffer og zebraer går rundt ude på vejen lige foran jer. Oplev også de mange løver på helt tæt hold i løvernes farlige territorium.

Besøg det store tropehus med parkens nye rovdyr. Oplev når de sydamerikanske kæmpeoddere bliver fodret. Se også, når elefanter, gorillaer og kameler bliver fodret.

Stop op i den nordamerikanske tipilejr og lad børnene vaske guld som en ægte guldgraver. Eller lad børnene begive sig ud på eventyr i Safaritoget og prøve at fodre dyr.

Alt er muligt i Givskud Zoo.

Givskud Zoo rabat

Få rabat til Givskud Zoo. Køb billetterne på Bryrup Camping og spring køen over i parken.

Aktuelt

Featured

10. juni 2024

Bryrup Camping vinder fornem pris

ACSI, som er en stor hollandsk campingorganisation, har givet den fornemme pris "Bedste campingplads for børn i Danmark" til Bryrup Camping i 2024. ACSI, som blev etableret i 1965, sender… Læs mere

Spar 5 % – modtag nyhedsbrevet

Når du tilmelder dig vores nyhedbrev, får du en rabatkode på 5 %, som du kan bruge, når du booker plads (ikke sæsonplads) på Bryrup Camping. Vi sender maks. 4-6… Læs mere

Filter

Pinse i Villa LUX Familietelt, 3 dage

Tilbud: FRA kun 2.665,- inkl. forbrug, brusebad og rengøring - klik ind for yderligere info og booking