Givskud Zoo

31 min | 37 km

Tag i Givskud Zoo, også kendt som Løveparken, og mød vilde dyr fra hele verden.

Helt tæt på dyrene i Givskud Zoo

Kom helt tæt på dyrene i Givskud Zoo. Tag familien med på safari i jeres egen bil eller kør rundt i parken med Givskud Zoo’s safaribus.

Kør ud over den afrikanske savanne og oplev, hvordan giraffer og zebraer går rundt ude på vejen lige foran jer. Oplev også de mange løver på helt tæt hold i løvernes farlige territorium.

Besøg det store tropehus med parkens nye rovdyr. Oplev når de sydamerikanske kæmpeoddere bliver fodret. Se også, når elefanter, gorillaer og kameler bliver fodret.

Stop op i den nordamerikanske tipilejr og lad børnene vaske guld som en ægte guldgraver. Eller lad børnene begive sig ud på eventyr i Safaritoget og prøve at fodre dyr.

Alt er muligt i Givskud Zoo.

Givskud Zoo rabat

Få rabat til Givskud Zoo. Køb billetterne på Bryrup Camping og spring køen over i parken.

Aktuelt

Nyheder

17. april 2022

Morgenbrød i den nye café

Vi har brugt vinteren på at lave en hyggelig café på campingpladsen, og hver dag i helligdagsferierne, weekenderne og skoleferierne, kan du bestille frisk morgenbrød fra Mette Munk til næste… Læs mere

Bæredygtig Camping!

Vi er pavestolte over at kunne dele denne nyhed med jer... Bryrup Camping har netop modtaget certifikat på, at vi er en bæredygtig campingplads. Det er Camping Outdoor Danmark (COD),… Læs mere

Filter

Pinse Pakker – 3 dage

Tilbud: FRA 1.024,50 inkl. elforbrug og brusebad - klik ind for yderligere info og booking