Bedsteforældre

Giv børnebørnene en masse gode oplevelser. Tag dem med på en dejlig campingferie på Bryrup Camping lige udenfor Silkeborg.

Giv børnebørnene en aktiv ferie

Campingpladsen har masser af aktiviteter for for børnene. Slip børnene løs i det 25° opvarmede vandland. De vil elske det! Og så er det gratis.

Der er masser af børn på Bryrup Camping i sommerferien – og et væld af aktiviteter på campingpladsen. Se aktivitetskalenderen.

Få også en aktiv ferie med en masse aktiviteter og oplevelser ude i naturen. Der er noget for enhver smag, temperament og alder. Begiv jer ud på gåture eller cykelture i den skønne natur i Silkeborg-området. Prøv at gå på skattejagt med geocaching. Hvis du ikke kender geocaching, så gør dine børnebørn det helt sikkert. Det er vildt sjovt!

Eller tag ud i kano eller kajak på Bryrup Langsø – lige udenfor campingpladsen.

Bryrup Camping ligger helt ideelt – lige syd for Silkeborg i hjertet af Jylland. Campingpladsen er et oplagt udgangspunkt for en tur til Legoland BillundGivskud Zoo eller Djurs Sommerland.

Tag alle børnebørnene med i 4, eller 7 dage

Tag på bedsteforældre-camping med alle børnebørnene i uge 25, 26, eller uge 31.

Vælg mellem 4 eller 7 dages bedsteforældre-camping-tilbud, og tag alle børnebørnene med!

 

Aktuelt

Nyheder

17. september 2021

Bæredygtig Camping!

Vi er pavestolte over at kunne dele denne nyhed med jer... Bryrup Camping har netop modtaget certifikat på, at vi er en bæredygtig campingplads. Det er Camping Outdoor Danmark (COD),… Læs mere

Den perfekte Fars Dags-gave

Kom og få en guided tour på Olsens Bryghus i Brædstrup, kun 10 minutter i bil fra Bryrup Camping. Brygmester Jan viser rundt og fortæller om øl, brygningens kunst og… Læs mere

Filter

Efterårsferie i LUX hytte

Tilbud: FRA kun 2.765,- inkl. forbrug og rengøring - klik ind for yderligere info og booking