Senior

Har du som seniorer eller pensionist lyst til dejlige oplevelser og en aktiv ferie i naturskønne omgivelser? Så benyt vores seniortilbud for personer på 60+ år, og nyd området, samtidigt med at du slapper af i godt selskab med nye som gamle venner.

Seniorcamping i Silkeborg-området

Seniorcamping eller pensionist camping, om man vil, handler i alt sin enkelthed om at tilbyde fordelagtige priser, så I kan få nogle skønne oplevelser i Silkeborg-området.

Foruden en landskendt natur kan du, i Silkeborg og omegn, også opleve et væld af begivenheder, festivaler, udstillinger og aktiviteter inden for emnerne musik, teater, kunst, kultur, gourmet, sport, natur m.m.

Aktiv seniorcamping i Bryrup

Som senior eller pensionist kommer du aldrig til at kede dig i Bryrup. Mulighederne for at være aktiv er mange – uanset hvad vejrudsigten siger.

Udnyt f.eks. muligheden for at komme tæt på den skønne natur. Vi står klar med allerede planlagte vandreture, løbeture og cykelture. Eller oplev omgivelserne fra søsiden ved at sejle i kano eller kajak.

Er du golf-entusiast, så tilbyder Silkeborg-området også nogle af landets bedste golfbaner.

Attraktiv superseniortilbud

Vores seniortilbud eller pensionistrabat er en og samme ting, og gælder for personer på 60+ år.

Ring til os på telefon 75 75 67 80, eller tryk på knappen, for at se tilbuddet, og bestille.

Aktuelt

Nyheder

17. april 2022

Morgenbrød i den nye café

Vi har brugt vinteren på at lave en hyggelig café på campingpladsen, og hver dag i helligdagsferierne, weekenderne og skoleferierne, kan du bestille frisk morgenbrød fra Mette Munk til næste… Læs mere

Bæredygtig Camping!

Vi er pavestolte over at kunne dele denne nyhed med jer... Bryrup Camping har netop modtaget certifikat på, at vi er en bæredygtig campingplads. Det er Camping Outdoor Danmark (COD),… Læs mere

Filter

Pinse Pakker – 3 dage

Tilbud: FRA 1.024,50 inkl. elforbrug og brusebad - klik ind for yderligere info og booking