Midtjyllands Kunstcenter - Galleri Habsø

3 min | 1 km

Kom til Bryrup og oplev den levende udstilling på Galleri Habsø, som er Danmarks største kunstcenter. Galleriet Habsø ligger smukt placeret i Bryrup, blot 18 km fra Silkeborg.

Landets største galleri

Midtjyllands Kunst Center i Bryrup tæt ved Silkeborg, er etableret i 1998. Det er landets største galleri og er et internationalt kunstcenter. Her er samlet en imponerende mængde kunstværker så her går man ikke forgæves.

Habsø har specialiseret sig i moderne samtidskunst og har over 100 professionelle og anerkendte kunstnere fra ind- og udland tilknyttet Midtjyllands Kunst Center. Priserne varierer meget fra værk til værk, så her er noget for enhver smag

Kunst og ophold

Midtjyllands Kunst Center kan for nogen være en stor mundfuld på een gang. Man kan derfor let bruge 2 dage, til at opleve den imponerende samling af værker, og atmosfæren i Galleriet.

På Bryrup Camping er der udlejning af Luksus- og campinghytter i sommerhalvåret. Det giver mulighed for at nyde alle de udstillede værker i ro og mag.

Tag hele familien med på hytteferie og vær tæt på de mest populære attraktioner, byer og seværdigheder. Ejer du ikke selv en campingvogn, kan Bryrup Camping tilbyde campinghytter til alle behov. Kom og oplev den særlige stemning og frihed der findes på vores campingplads.

Aktuelt

Nyheder

1. juni 2021

Den perfekte Fars Dags-gave

Kom og få en guided tour på Olsens Bryghus i Brædstrup, kun 10 minutter i bil fra Bryrup Camping. Brygmester Jan viser rundt og fortæller om øl, brygningens kunst og… Læs mere

Lækre lokale produkter

Vi har nu den fornøjelse af kunne sælge de lækre special-øl fra Olsens Bryghus i Brædstrup. Udvalget består pt. af en NZPA, som er en New Zealandsk pale ale, en… Læs mere

Filter

Efterårsferie i LUX hytte

Tilbud: FRA kun 2.765,- inkl. forbrug og rengøring - klik ind for yderligere info og booking