Midtjyllands Kunstcenter - Galleri Habsø

3 min | 1 km

Kom til Bryrup og oplev den levende udstilling på Galleri Habsø, som er Danmarks største kunstcenter. Galleriet Habsø ligger smukt placeret i Bryrup, blot 18 km fra Silkeborg.

Landets største galleri

Midtjyllands Kunst Center i Bryrup tæt ved Silkeborg, er etableret i 1998. Det er landets største galleri og er et internationalt kunstcenter. Her er samlet en imponerende mængde kunstværker så her går man ikke forgæves.

Habsø har specialiseret sig i moderne samtidskunst og har over 100 professionelle og anerkendte kunstnere fra ind- og udland tilknyttet Midtjyllands Kunst Center. Priserne varierer meget fra værk til værk, så her er noget for enhver smag

Kunst og ophold

Midtjyllands Kunst Center kan for nogen være en stor mundfuld på een gang. Man kan derfor let bruge 2 dage, til at opleve den imponerende samling af værker, og atmosfæren i Galleriet.

På Bryrup Camping er der udlejning af Luksus- og campinghytter i sommerhalvåret. Det giver mulighed for at nyde alle de udstillede værker i ro og mag.

Tag hele familien med på hytteferie og vær tæt på de mest populære attraktioner, byer og seværdigheder. Ejer du ikke selv en campingvogn, kan Bryrup Camping tilbyde campinghytter til alle behov. Kom og oplev den særlige stemning og frihed der findes på vores campingplads.

Aktuelt

Nyheder

2. december 2020

Vigtig info vedr. Coronavirus på Bryrup Camping

Der gælder de samme regler på Bryrup Camping, som i det øvrige samfund. Pas på jer selv, og hinanden. Læs mere

Se vores aktivitetskalender på GoVisit-appen

uddrag af tekst Læs mere

Filter

Hytteferie i Påsken, LUX hytte

Tilbud: FRA 3.295,- inkl. forbrug og rengøring - klik ind for yderligere info og booking