Villa LUX Familietelt

Rengøring, elforbrug, brusebad og Wi-Fi inkluderet

Villa LUX Familietelt – op til 4 personer

38 m2 Luksus Familietelt med 2 soverum og 4 sovepladser, faste senge og stort lækker fællesrum med varmeovn, køleskab, service, kogegrej, borde, stole og fast gulv. Adgang til topmoderne servicebygninger.

Find din ferie

Ægte camping og tilbage til "rødderne"

Tag på hytteferie i naturskønne omgivelser nær Silkeborg.

Prøv en ægte teltferie, med duft af Glamping på Bryrup Camping nær Silkeborg.

Slip for at slæbe! Vi har nemlig gjort alt klar, og stillet vores hyggelige Villa LUX Familietelt op for jer, når I ankommer – derved skal I blot nyde ferien og udsigten fra første minut.

Vores hyggelige Villa LUX Familietelte er placeret nær topmoderne servicebygning, hvor du har adgang til alle de faciliteter, som du har behov for.

Teltene er højt placeret på plads nummer 233 og 234 på 2. terrasse, hvor udsigten fra platformen er helt unik, samt på pladserne 212, 213 og 214 på 1. terrasse, hvor du stadig har udsigt, og samtidig er tættere på facilitetsbygningerne.

Praktisk info

Teltene er fuldt udstyret med køkkenudstyr, service, rengøringsartikler mv. Opvarmning via petroleumsovn. Petroleum kan købes i receptionen. Husdyr er tilladt mod rengøringsgebyr.

Prisen er inkl. 4 personer, elforbrug, brusebad og Wi-Fi.

Rygning og husdyr er ikke tilladt.

Husk!

– Dyner og puder er i teltene men sengetøj skal du selv medbringe. (kan evt. lejes)
– Medbring håndklæder, viskestykker mm.

Villa LUX Familieteltene udlejes fra Kr. Himmelfart og til udgangen af august.

Aktuelt

Nyheder

14. april 2021

Bosætningsdag 8. maj 2021

Overvejer du at flytte til Bryrup, Vrads, Vinding, Hjøllund, eller Katrinedal, så har du 8. maj mulighed for at komme os besøge området. På dagen tager de lokale institutioner imod,… Læs mere

Nyt pladskort

Vi er glade for at kunne præsentere jer for vores nye pladskort. Det er såmænd samme gode gamle Bryrup Camping, men med et grafisk løft. Vi håber, at det nye… Læs mere

Filter

Pinse i Standard Hytte, 3 dage

Tilbud: FRA kun 2.745,- inkl. forbrug, brusebad og rengøring - klik ind for yderligere info og booking