Villa LUX Familietelt

Rengøring, elforbrug, brusebad og Wi-Fi inkluderet

Villa LUX Familietelt – op til 4 personer

38 m2 Luksus Familietelt med 2 soverum og 4 sovepladser, faste senge og stort lækker fællesrum med varmeovn, køleskab, service, kogegrej, borde, stole og fast gulv. Adgang til topmoderne servicebygninger.

Find din ferie

Ægte camping og tilbage til "rødderne"

Tag på hytteferie i naturskønne omgivelser nær Silkeborg.

Prøv en ægte teltferie, med duft af Glamping på Bryrup Camping nær Silkeborg.

Slip for at slæbe! Vi har nemlig gjort alt klar, og stillet vores hyggelige Villa LUX Familietelt op for jer, når I ankommer – derved skal I blot nyde ferien og udsigten fra første minut.

Vores hyggelige Villa LUX Familietelte er placeret nær topmoderne servicebygning, hvor du har adgang til alle de faciliteter, som du har behov for.

Teltene er højt placeret på plads nummer 233 og 234 på 2. terrasse, hvor udsigten fra platformen er helt unik, samt på pladserne 212, 213 og 214 på 1. terrasse, hvor du stadig har udsigt, og samtidig er tættere på facilitetsbygningerne.

Praktisk info

Teltene er fuldt udstyret med køkkenudstyr, service, rengøringsartikler mv. Opvarmning via petroleumsovn. Petroleum kan købes i receptionen. Husdyr er tilladt mod rengøringsgebyr.

Prisen er inkl. 4 personer, elforbrug, brusebad og Wi-Fi.

Rygning er ikke tilladt.

Husk!

– Dyner og puder er i teltene men sengetøj skal du selv medbringe. (kan evt. lejes)
– Medbring håndklæder, viskestykker mm.

Villa LUX Familieteltene udlejes fra Kr. Himmelfart og til udgangen af august.

Aktuelt

Nyheder

22. august 2022

4,5 stjernet camping i Søhøjlandet

CODK, eller Camping Outdoor Denmark, som er brancheforeningen for danske campingpladser har været på besøg for at foretage en opfølgende vurdering af pladsens stjerneklassifikation. I den forbindelse kan vi med… Læs mere

Morgenbrød i den nye café

Vi har brugt vinteren på at lave en hyggelig café på campingpladsen, og hver dag i helligdagsferierne, weekenderne og skoleferierne, kan du bestille frisk morgenbrød fra Mette Munk til næste… Læs mere

Filter

Efterårsweekender

Tilbud: FRA kun 399,- inkl. brusebad, men ekskl. elforbrug - klik ind for yderligere info og booking