Egen vogn/telt

Bryrup Camping tilbyder ferie mellem søerne tæt ved Silkeborg. Her er plads til oplevelser, aktiviteter og afslapning for børn og voksne uanset alder. Pladsen er omgivet af skøn natur med smukke skove og rolige søer – og blot 18 km fra Silkeborg.

Camping i Danmarks smukkeste natur

Ønsker du at campere med egen vogn, autocamper, eller telt, så byder Bryrup Camping på store og små pladser, udsigtpladser og komfortpladser.

Du skal bare vælge den plads, der passer dig bedst. Skal det være tæt på facilitetsbygningerne? Skal det være med udsigt? Skal det være tæt på legepladsen?

I vores online booking kan du selv vælge den plads, der passer bedst til dine ønsker og behov.

Moderne faciliteter og masser af aktiviteter

Vi sætter en stor ære i, at vore faciliteter er moderne, velfungerende, og mest af alt; rene!

Vi har masser af familiebade med både en og to brusere, toiletter, et sjovt børnebadeværelse med klovnebrusere, små toiletter, babybad og puslepladser.

Desuden tilbyder vi; café, lille shop med lækkerier og fornødenheder, minigolf, slyngelstue, fællesrum til selskaber og grupper, stor grillterrasse, fælleskøkkener, samt naturligvis det skønne opvarmede udendørs badeland.

Aktuelt

Nyheder

17. april 2022

Morgenbrød i den nye café

Vi har brugt vinteren på at lave en hyggelig café på campingpladsen, og hver dag i helligdagsferierne, weekenderne og skoleferierne, kan du bestille frisk morgenbrød fra Mette Munk til næste… Læs mere

Bæredygtig Camping!

Vi er pavestolte over at kunne dele denne nyhed med jer... Bryrup Camping har netop modtaget certifikat på, at vi er en bæredygtig campingplads. Det er Camping Outdoor Danmark (COD),… Læs mere

Filter

Pinse Pakker – 3 dage

Tilbud: FRA 1.024,50 inkl. elforbrug og brusebad - klik ind for yderligere info og booking

Vi er klar til at hjælpe

Hvis du er i tvivl om, hvilken plads, eller hytte, du skal vælge, så ring eller skriv meget gerne til os.

Har du specielle behov, så hjælper vi naturligvis også gerne med rådgivning, så du får den bedst mulige ferie på Bryrup Camping.

Klarer du efterfølgende selv bookingen online, så sparer du stadig reservationsgebyret, men vi er naturligvis altid klar til at hjælpe dig med at booke.

Vi glæder os til at se dig