Egen vogn/telt

Bryrup Camping tilbyder ferie mellem søerne tæt ved Silkeborg. Her er plads til oplevelser, aktiviteter og afslapning for børn og voksne uanset alder. Pladsen er omgivet af skøn natur med smukke skove og rolige søer – og blot 18 km fra Silkeborg.

Camping i Danmarks smukkeste natur

Ønsker du at campere med egen vogn, autocamper, eller telt, så byder Bryrup Camping på store og små pladser, udsigtpladser og komfortpladser.

Du skal bare vælge den plads, der passer dig bedst. Skal det være tæt på facilitetsbygningerne? Skal det være med udsigt? Skal det være tæt på legepladsen?

I vores online booking kan du selv vælge den plads, der passer bedst til dine ønsker og behov.

Moderne faciliteter og masser af aktiviteter

Vi sætter en stor ære i, at vore faciliteter er moderne, velfungerende, og mest af alt; rene!

Vi har masser af familiebade med både en og to brusere, toiletter, et sjovt børnebadeværelse med klovnebrusere, små toiletter, babybad og puslepladser.

Desuden tilbyder vi; café, lille shop med lækkerier og fornødenheder, minigolf, slyngelstue, fællesrum til selskaber og grupper, stor grillterrasse, fælleskøkkener, samt naturligvis det skønne opvarmede udendørs badeland.

Aktuelt

Nyheder

1. juni 2021

Den perfekte Fars Dags-gave

Kom og få en guided tour på Olsens Bryghus i Brædstrup, kun 10 minutter i bil fra Bryrup Camping. Brygmester Jan viser rundt og fortæller om øl, brygningens kunst og… Læs mere

Lækre lokale produkter

Vi har nu den fornøjelse af kunne sælge de lækre special-øl fra Olsens Bryghus i Brædstrup. Udvalget består pt. af en NZPA, som er en New Zealandsk pale ale, en… Læs mere

Filter

Efterårsferie i LUX hytte

Tilbud: FRA kun 2.765,- inkl. forbrug og rengøring - klik ind for yderligere info og booking

Vi er klar til at hjælpe

Hvis du er i tvivl om, hvilken plads, eller hytte, du skal vælge, så ring eller skriv meget gerne til os.

Har du specielle behov, så hjælper vi naturligvis også gerne med rådgivning, så du får den bedst mulige ferie på Bryrup Camping.

Klarer du efterfølgende selv bookingen online, så sparer du stadig reservationsgebyret, men vi er naturligvis altid klar til at hjælpe dig med at booke.

Vi glæder os til at se dig