Single camping

Single camping er en bragende succes på Bryrup Camping. Derfor fortsætter traditionen igen i år. Kom til Bryrup Camping ved Silkeborg og få en skøn campingferie sammen med andre singler og deres børn for 10. år i træk...

Single camping med børn er mere populært end nogensinde. Det stigende antal af singler med børn har gjort Bryrup Camping til en yderst interessant destination, når ferien skal afholdes i Danmark. Den populære ferieform med fokus på aktiviteter og sociale arrangementer hitter blandt de deltagende år efter år.

Social og aktiv ferie

Aktiv ferie er en af hovedingredienserne hos Bryrup Camping – og oplevelserne og aktiviteterne ligger klar til både børn og voksne.

Den stigende lyst, blandt singler med børn, til at tage på camping har haft stor fokus hos Bryrup Camping. Pladsen har nemlig udvidet deres single camping periode fra én uge i 2010 til nu 4 uger.

Se vores indslag om single camping i TV2 Nyhederne her på siden. Vi garanterer at børnene vil hygge sig, og at du får mulighed for at være social med andre singler.

Ligeledes sikrer pladsen, at der laves fælles arrangementer, så det sociale kommer i fokus. Mange venskaber er skabt gennem single camping, så kom og besøg os allerede i år.

 

 

Book din Single pakke her

Se alle Single camping pakker og tilbud her!

Single camping med børn

Giv børnene en anderledes ferie og en god oplevelse med masser af hyggelige stunder og aktiviteter. Tag dem med på camping og hytteferie, hvor de kan møde og lege med en masse nye legekammerater. Alt imens du kan hygge dig med de andre singler, læse en god bog eller måske bare nyde solen og naturen.

En af fordelene ved single camping er også, at alle singlerne som deltager er gode til at hjælpe hinanden med at holde øje med børnene. Lysten til at hjælpe hinanden, de mange aktiviteter på pladsen og de sociale arrangementer, er blandt andet derfor single camping på Bryrup Camping er så populært.

Deltag med eller uden egen campingvogn/telt

Hos Bryrup Camping behøver du ikke nødvendigvis at have din egen campingvogn eller telt for at komme på Single Camping. Du kan nemlig også leje Camp-let's, telte eller hytter på Bryrup Camping. 
Se mere om vores udlejning her

Tidspunkt for single camping

Single med børn: Vi afholder SingleCamp's fra søndag til søndag i ugerne 28, 29, 30 og uge 31

Interesseret?

Book din single camping ferie her eller send en forespørgsel direkte til Bryrup Camping.

Single camping med børn er en god måde at give børnene en god oplevelse.

Program

Programmet for campen er meget fleksibelt og kan sammensættes som deltagerne bliver enige om det – Der er også masser af aktiviteter på campingpladsen som man er velkommen til at deltage i.

Mandag fra Kl. 13.00: Ankomst og indkvartering.

Kl. 19.00: Grillen tændes for fællesspisning I Single Campen (campingpladsen er sponsor på grillbriketter) (der kan handles I Brugsen 5 minutter fra pladsen)

Tirsdag:


Kl. 10.30: Fælles gåtur omkring Bryrup Langsø- eller en af de mange andre spændende ture der er I området (kort materiale fåes I Receptionen)

Kl. 16.20: Afgang med Veteranbanen fra stationen i Bryrup til Vrads (billetpris pr. voksen 50,- og barn 25,-) (se evt. www.veteranbanen.dk) 


Onsdag:


Kl. 11.30: Fælles køretur til Himmelbjerget i Ry (husk selv at medbringe picnic kurven)

Torsdag: 


kl. 10.30: Fælles køretur til Silkeborg evt. strøgtur og gåtur til Hjejlen og rutebådene ved slusen, måske endda en tur med Hjejlen

Fredag:


kl. 12.00 Afrejse – JA! Alting godt har en ende, måske vi ses igen til næste år :-)

Programmet er ikke fastlagt mere end at deltagerne frit selv kan planlægge dagene. Der er også løbende aktiviteter på campingpladsen som man kan deltage I, se aktivitetskalenderen her.

Andre muligheder kunne være:

Silkeborg Rovfugleshow, som ligger blot 9 km. fra campingpladsen. Labyrinthia I Rodelund er en verden af labyrinter. AQUA Ferskvandsmuseet I Silkeborg med masser af aktiviteter både ude og inde. På campingpladsen kan der også lejes Kanoer, Kajakker, MTB og fiskegrej hvis det lokale “Wildlife” skal udforskes.

Receptionen bugner af forskellige brochure og personalet er altid klar til at hjælpe med udflugter I det lokale