Bedsteforældrecamping

Giv børnebørnene en masse gode oplevelser. Tag dem med på en dejlig campingferie på Bryrup Camping lige udenfor Silkeborg.    

Bryrup-camping-bedsteforældre-campingferie-silkeborg-small

Bedsteforældre-camping-tilbud

Tag på bedsteforældre camping med alle børnebørnene i uge 27, 28, eller uge 32. Vælg mellem 4 eller 7 dages bedsteforældre-camping-tilbud.

 

Pakker og tilbud

Se alle Bedsteforældre-camping-tilbud her!

Giv børnebørnene en aktiv ferie

Campingpladsen har masser af aktiviteter for for børnene. Slip børnene løs i det 25° opvarmet vandland. De vil elske det! Og så er det gratis.

Der er masser af børn på Bryrup Camping i sommerferien – og et væld af aktiviteter på campingpladsen. Se aktivitetskalenderen.

Få også en aktiv ferie med en masse aktiviteter og oplevelser ude i naturen. Der er noget for enhver smag, temperament og alder. Begiv jer ud på gåture eller cykelture i den skønne natur i Silkeborg-området. Prøv at gå på skattejagt med geocaching. Hvis du ikke kender geocaching, så gør dine børnebørn det helt sikkert. Det er vildt sjovt!

Eller tag ud i kano eller kajak på Bryrup Langsø – lige udenfor campingpladsen.

Bryrup Camping ligger helt ideelt – lige syd for Silkeborg i hjertet af Jylland. Campingpladsen er et oplagt udgangspunkt for en tur til Legoland Billund, Givskud Zoo eller Djurs Sommerland.