Silkeborg

Silkeborg og omegn byder på en masse forskellige oplevelser for både små og store. Bliv underholdt, udfordret og lær noget nyt - samtidig med, at du har det sjovt. 

Silkeborg-energimuseet-hoejthaar-small

Attraktioner nær Silkeborg

Når du er på campingferie med børn i Bryrup nær Silkeborg, må du bare besøge de mange forlystelsesparker i området. Besøg LEGOLAND Billund, Givskud Zoo, Djurs Sommerland og Randers Regnskov.

Køb All Include pakker med billetter til attraktioner

Så ved du, hvad ferien koster. Tag børnene med på en campingferie og besøg samtidig en af de kendte forlystelsesparker.

Køb en af Bryrup Campings Park Include feriepakker med dagsbilletter til LEGOLAND Billund, Djurs sommerland eller Givskud Zoo

 

Pakker og tilbud

Se alle vores pakker og tilbud her!

Silkeborg for børn

Find mange spændende attraktioner for børn i Silkeborg. Tag på oplevelse i Aqua Akvarium & Dyrepark, som er Nordeuropas største ferskvandsakvarium og dejlige naturpark. Eller få en underholdende og utraditionel oplevelse hos Silkeborg Rovfugleshow, som ligger naturskønt lige udenfor Silkeborg. Bliv udfordret og lær mere om energi og få strithår på energimuseet nord for Silkeborg. 

Læs mere om Silkeborgs aktiviteter for børnefamilier.

Kunst, kultur og historie i Silkeborg

Silkeborg er kendt for kunst i verdensklasse. Besøg Museum Jorn og oplev Asger Jorns mange farverige malerier og skulpturer. Kig også ind på KunstCentret Silkeborg Bad og oplev udstiller af danske og udenlandske kunstnere i den gamle kurbadsbygning. Gå også en tur i skulpturparken og nyd udsigten over Ørnsø.

Besøg Høgdal og tag på hestevognstur som i 1700-tallet på landet. Eller tag med veterantog på Danmarks smukkeste jernbanestrækning. Hils også på Tollundmanden på Museum Silkeborg, oldtidens bedst bevarede mosefund. Og lær mere om Silkeborg bys historie på en guidet byvandring.

Det sker i Silkeborg

I Silkeborg og omegn kan du opleve et væld af begivenheder, festivaler, udstillinger og aktiviteter inden for emnerne musik, teater, kunst, kultur, gourmet, sport, natur m.m. Se aktuelle arrangementer og highlights i Silkeborg. Eller se Silkeborg-kalenderen.

Udenfor Silkeborg

Kom og få en masse sjove og spændende naturoplevelser. Besøg Himmelbjerget, tag til søs med Hjejlen, gå en tur på hærvejen eller find rundt i Labyrinthia