Camping i Østjylland

På grænsen mellem Østjylland og Midtjylland ligger Bryrup Camping. Som en af de få campingpladser i Østjylland har Bryrup Camping 4-stjerner – og blev i 2014 hædret for kvalitet og service med en temapris fra RegionMidtjylland. TurismeVÆKST-temaprisen blev tildelt for at have sat gæsteoplevelsen i centrum med konceptet ’AKTIV Camp – bevægelse, sundhed og velvære’.

Bryrup Camping tilbyder flere forskellige overnatningstyper, så fortvivl ikke, hvis du ikke har en campingvogn. Campingpladsen tilbyder nemlig foruden camping i egen vogn – campinghytter, udlejningsvogne og lækre familietelte, så hele familien kan nyde området i kombination med gode oplevelser og aktiviteter.

Østjylland er kendt for en varierende natur med et miks af naturfænomener, inspirerende dyreliv og attraktive storbyer.

Oplev Himmelbjerget, Tivoli Friheden, Randers Regnskov, Givskud Zoo, Djurs Sommerland, AROS Kunstmuserum og meget mere på din ferie i Østjylland.

Se evt. hvilke attraktioner Bryrup Camping samarbejder med, så du kan få indgangsrabat i forbindelse med din næste campingferie

Camping nær Århus, Skanderborg og Horsens

Bryrup Camping ligger blot 20 km syd for Silkeborg og har derfor korte afstande til de omkringliggende storbyer såsom Århus, Skanderborg og Horsens. Søger du derfor en campingplads i Østjylland med en praktisk beliggende i forhold til de mest populær attraktioner og seværdigheder i Midt- og Østjylland, så byder Bryrup Camping velkommen.

Fra Bryrup Camping har du 50 km til Århus, 27 km til Skanderborg og blot 30 km til Horsens.

Bryrup Camping og Østjylland er med andre ord: En oplevelse for hele familien! Her kan du kombinere familiehygge, skøn natur og aktiviteter med populære attraktioner, seværdigheder og kulturelle oplevelser.

 

Pakker og tilbud

Se alle vores pakker og tilbud her!

Campinghytter i Østjylland

Lej topmoderne campinghytter i Østjylland. Bryrup Camping tilbyder forskellige typer af campinghytter, så der er plads til alle – store og små.

Søger du overnatning i Østjylland eller måske lækre forhold til den næste ferie, så finder du et bredt udvalg på Bryrup Camping.

Tag hele familien med på hytteferie og vær tæt på de mest populære attraktioner, byer og seværdigheder. Ejer du ikke selv en campingvogn, kan Bryrup Camping tilbyde campinghytter til alle behov. Kom og oplev den særlige stemning og frihed der findes på vores campingplads.

Kig nærmere på vores udvalg af campinghytter.

LEGOLAND Billund Tog indDesuden ligger LEGOLAND® kun ca. 30 minutters kørsel fra Bryrup Camping.