Fleksibel forårs eller efterårs plads - Flexplads

Har I for travlt i foråret, en konfirmation eller andre aktiviteter som gør at I ikke føler at I kan udnytte en ”hel” forårsplads..? Så har du nu mulighed for at få en fleksibel forårs eller efterårs sæsonplads på Bryrup Camping ved Silkeborg.

Konceptet går i sin enkelthed ud på at du kun betaler for de ophold/dage du og familien er her på campingpladsen og står vognen tom i øvrige hverdage og weekender er det naturligvis gratis.

Læs om de mange fordele ved at være fastligger på Bryrup Camping – klik her

Bryrup-Camping-campingplads-silkeborg-11 Der er altid plads til hygge på Bryrup Camping - skal du have en plads oppe på terrasserne...?

 

Masser af aktiviteter og unikke oplevelser

PÅ Bryrup Camping er der masser af muligheder for aktiviteter på på pladsen men også i den dejlige omgivende natur. Her er muligheder for MTB ture i noget af det bedste cykel terræn Silkeborg og Søhøjlandet kan byde på men også rig mulighed for vandre og gå ture i Silkeborg skovene. Du finder også en masse lækre badesøer lige i lokalområdet...

Opdag mere om aktiviteter og oplevelser her.

 

Booking og priser

Står vognen tom i Kr. Himmelfart og Pinse betales gældende overnatnings takster for 4 dage i Kr. Himmelfart* og 3 dage i Pinsen* (2 personer og plads) Pris i alt 1.790,- som er minimumsprisen for din Fleksible forårs sæsonplads. Prisen for en fleksibel efterårsplads er 490,- (1 weekend for 2 personer)

Ved reservation af pladsen betales det fulde beløb som betragtes som et indskud/depositum, når dette er opbrugt betales der blot for overnatninger samt pladsgebyr ved hvert besøg. Strøm afregnes efter måler med 3.75,- pr. Kwh.

Flex pladsen kan selvfølgelig også benyttes af andre end dem som ejer vognen, såsom familie eller venner, når blot de tjekker ind i Receptionen ved ankomst.

NB: Der er et begrænset antal Fleksible sæsonpladser til rådighed.

Se fordele og sæsonpriser her.

 

Livet som fastligger

Læs mere om livet som fastligger på Bryrup Camping. Vi har nemlig talt med et par gæster, som giver deres mening til kende. Læs artiklen her

 

online booking