I forbindelse med et nyt og spændende tiltag på pladsen, hvor vi bygger to platforme i forlængelse af vores velkendte terrasser - søger vi nu to familier til at teste produkt og oplevelse!

På platformene vil der bliver opstillet to Villa LUX Familietelte fra Isabella telte, hvor der er plads til 4 personer. Villa LUX familieteltene er 38 m2 - har 2 soverum og 4 sovepladser, faste senge og stort lækker fællesrum med køleskab, el varme, service, kogegrej, gasblus, borde, stole og fast gulv. DET ER LUKSUS - DET ER GLAMPING!

Vil du være en af vores testpersoner? Så ansøg nu! De udvalgte vinder et GRATIS ophold i Kr. Himmelfartsferien.

 

testpersoner-soeges

 

Vigtig viden

Præmien er 4 overnatninger i et Villa LUX Familietelt i Kr. Himmelfartsferien – værdi 1.995,- kr.. Vinderen trækkes d. 1. maj og får direkte besked.

Som testperson skal du teste og rapportere om jeres ferieoplevelse i vores Villa LUX Familietelte. Jeres oplevelse og feedback er meget vigtig for både Bryrup Camping og Isabella telte.

Bryrup Camping påtager sig ikke ansvar for fejloplyste informationer ift. deltagelse eller i forbindelse med udlevering af præmien. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

 

SÅDAN ANSØGER DU!

Bonus info: Personer der vedhæfter et feriebillede har automatisk to lod i puljen.

 

online booking