European Tour - Made in Denmark kommer til Silkeborg i 2018

Made in Denmark har forlænget aftalen med The European Tour i yderligere to år, og flytter til Silkeborg Ry Golfklub i 2018, hvor Made in Denmark bliver sidste tællende turnering til det europæiske Ryder Cup hold.

Made in Denmark har forlænget aftalen med The European Tour i yderligere to år, så der skal også spilles verdensklasse golf i Danmark i 2018 og 2019.

 EuropeanTour

I 2018 rykker turneringen dog lidt sydpå, og Made in Denmark skal til næste år spilles Silkeborg Ry Golfklub i Silkeborg fra den 30. august – 2. september. Silkeborg kommune henvendte sig i sommeren 2016 til Made in Denmark, og forhørte sig om muligheden for at få turneringen til Silkeborg. Den henvendelse udviklede sig til konkrete planer og forhandlinger, og et samarbejde mellem kommunerne i Silkeborg, Aarhus og Skanderborg samt et sponsorat fra Jyske Bank har således været med til at sikre fremtiden for Made in Denmark.

Jyske Banks ordførende direktør, Anders Dam, var til dagens pressemøde stolt over, at det er lykkedes at få en så stor event som Made in Denmark til Silkeborg, og han er sikker på, at hele området omring Silkeborg kommer ud som vindere.

– Vi er glade for, at Jyske Bank er med til at gøre det muligt, at Made in Denmark 2018 afholdes i Silkeborg. Det bliver en kæmpestor begivenhed, som i høj grad vil sætte Silkeborg på landkortet, til gavn for borgere og forretningsdrivende, siger Anders Dam.

– Jeg er utrolig glad for, at vi er lykkedes med at trække Made in Denmark til Silkeborg. Hvis alt flasker sig, forventer vi op mod 100.000 gæster. Silkeborg bliver sat på det internationale landkort, og vi sætter handling bag ønsket om, at Silkeborg er Danmarks Outdoor hovedstad, siger Borgmester i Silkeborg, Steen Vindum.

Også fra Made in Denmarks side, er der glæde over skulle til Silkeborg Ry Golfklub.

– Vi glæder os meget til at komme til Silkeborg Ry Golfklub i 2018. Banen i Silkeborg har altid været kendt som en af Danmarks bedste golfbaner, og Silkeborg Ry Golfklub har masser af erfaring som vært ved nationale og internationale turneringer, så jeg er sikker på at vi får endnu en golffest i 2018, lyder det fra Promotor Flemming Astrup.

Made in Denmark anno 2018 bliver uden tvivl en helt særlig oplevelse for Thomas Bjørn. Bjørn er opvokset i Silkeborg, og det var i Silkeborg Ry Golfklub at han lærte spillet, og lagde fundamentet til den imponerende karriere vi alle kender.

– Jeg har ikke tal på hvor mange runder golf jeg har spillet i Silkeborg, men at jeg nu skal spille en Europa Tour turnering på min egen hjemmebane bliver en helt særlig oplevelse som jeg glæder mig rigtig meget til, fortalte en tydelig rørt Thomas Bjørn på dagens pressemøde.

Ud over selve turneringen bliver det også en særlig uge for den danske Ryder Cup kaptajn, for Made in Denmark bliver i 2018, som det også var tilfældet i 2016, den sidst tællende turnering for det europæiske hold frem mod Ryder Cup i Paris senere på året, og dermed sidste chance for spillerne at sikre sig en plads på holdet, eller vise sig frem for kaptajn Thomas Bjørn, inden han sætter navn på sine fire wildcards.

– At det samtidig også bliver her i Silkeborg, at kvalifikationen til det Ryder Cup hold jeg skal stå i spidsen for slutter, gør jo bare ugen endnu mere speciel, siger han.

Det er vist første gang i historien, at en Ryder Cup kvalifikation slutter i kaptajnens barndomsklub, og den lille kuriøsitet er ikke gået Europatourens næse forbi.

Made in Denmark har vist sig at være en fantastisk turnering på Europatouren, og de danske fans er med til at skabe en forrygende atmosfære for vores spillere. Vi er glade for at Made in Denmark fortsat er en del af European Tour kalenderen i yderligere to år, og vi ser frem til at besøge Ryder Cup kaptajn, Thomas Bjørns barndomsklub, Silkeborg Ry Golfklub, udtaler Keith Pelley, Direktør European Tour.

Det er endnu ikke besluttet hvor Made in Denmark skal spilles i 2019. I 2017 spilles Made in Denmark i Himmerland Golf & Spa Resort fra den 24. – 27. august.

På Bryrup Camping & Resort er vi klar til at modtage alle de glade Golf gæster. Med mere end 125 sengepladser fordelt på forskellige udlejningsenheder og 250 enheder på campingpladsen er her masser af muligheder for overnatning i forbindelse med European Tour 2018. 

online booking