Skal du besøge Bryrup Camping & Resort ved Silkeborg i 2017 og fremefter, så kan du godt begynde at glæde dig - Silkeborg er en vigtig del af den Europæiske kultur hovedstad 2017

 

Hvad sker der i Silkeborg?:

I Silkeborg Kommune kommer der masser af spændende events og store kultur oplevelser i forbindelse med Europæisk Kulturhovedstad 2017.
Der bliver ialt mere end 20 forskellige events og kulturbegivenheder ud over det sædvanlige.

Læs hele programmet for 2017 i Silkeborg her:

 

Du kan også finde Aktivitetskalenderen for Bryrup Camping & Resort her:

 

Silkeborg 2017 

Hvilke kultur begivenheder kan jeg opleve?

I 2017 vil du i Aarhus og hele Midtjylland og selvfølgelig I Silkeborg kunne opleve fest, festivaller, fyrværkeri og "kæmpe" events, "fuldmåne-events" og masser af andre spændende begivenheder.
Nogle af de største begivenheder er samlet på Aarhus 2017´s hjemmeside: Se udvalgte highlights her:

Her kan du også finde det fulde program, se det her:

 

Hvad er Europæisk Kulturhovedstad?

Aarhus og Region Midtjylland er udnævnt til at være Europæisk Kulturhovedstad 2017, herunder også Silkeborg.

Projektet bliver udviklet i samarbejde med Aarhus, Region Midtjylland og de øvrige 18 kommuner i regionen, heriblandt Silkeborg Kommune.

Under temaet RETHINK/GENTÆNK vil Aarhus og regionen i løbet af de kommende år byde på mere end 300 kultur- og sportsbegivenheder. Der vil desuden komme 12 fuldmåne-events, som skal trække over 50.000 tilskuere til hver.

Kulturhovedstaden består ikke kun af kulturarrangementer. Temaet RETHINK/GENTÆNK er en vision for by- og erhvervsudvikling, turisme, innovation og infrastruktur i hele regionen, som skal gøre det endnu mere attraktivt at bo og arbejde i Region Midtjylland.

Vil du vide mere om Europæisk Kulturhovedstad 2017, kan du læse meget mere på:

www.aarhus2017.dk