Nyheder fra Bryrup Camping
- Aktiv Camp i Silkeborg.

Søndag d. 8 december 2019 og søndag d. 12 januar 2020 åbner vi igen dørene til to Åbent Hus-arrangementer. Den blå løber er rullet ud – og vi vil gerne invitere dig og dine nærmeste inden for på Bryrup Camping & Resort.

I 2019 åbner vi igen dørene til to Åbent Hus-arrangementer. Den blå løber er rullet ud – og vi vil gerne invitere dig og dine nærmeste inden for på Bryrup Camping & Resort.

I forbindelse med et nyt og spændende tiltag på pladsen, hvor vi bygger to platforme i forlængelse af vores velkendte terrasser - søger vi nu to familier til at teste produkt og oplevelse!

CAMPINGPAS

Alle danske campingpladser har pligt til at registrere deres gæster, hvilket gælder uanset om man bor i telt, campingvogn eller hytte. Camping Key Europe letter indtjekningen og giver dig også andre fordele.

Camping key

For 9 år i træk afholder vi Single Camp på Bryrup Camping

Der vil være endnu flere aktiviteter og endda billetter til Veteranbanen inkl.

Se mere om SingleCamp 2019 her...

 

European Tour - Made in Denmark kommer til Silkeborg i 2018

 

Silkeborg er Danmarks nye Outdoor hovedstad og Bryrup Camping & Resort ligger lige midt i hele herligheden.

 

Skal du besøge Bryrup Camping & Resort ved Silkeborg i 2017 og fremefter, så kan du godt begynde at glæde dig - Silkeborg er en vigtig del af den Europæiske kultur hovedstad 2017

 

Fleksibel forårs eller efterårs plads - Flexplads

Har I for travlt i foråret, en konfirmation eller andre aktiviteter som gør at I ikke føler at I kan udnytte en ”hel” forårsplads..? Så har du nu mulighed for at få en fleksibel forårs eller efterårs sæsonplads på Bryrup Camping ved Silkeborg.

I 2017 åbner vi igen dørene til tre Åbent Hus-arrangementer. Den blå løber er rullet ud – og vi vil gerne invitere dig og dine nærmeste inden for på Bryrup Camping & Resort.

Umiddelbart efter en dejlig Påske, startede vi ombygningen af vores Reception. Det betød at den gamle Reception skulle lukkes – og den nye skulle placeres i vores daværende spillerum.

I den aktive ånd har vi rullet den blå løber ud for dig. Vi vil nemlig gerne invitere dig og din familie til Åbent Hus på Bryrup Camping. Alle er velkomme både nye som gamle gæster.

Fra 2016 har vi valgt at gøre vores WIFI gratis!

Det betyder at vi i et forsøg på at følge med tiden og den elektroniske udvikling, giver én GRATIS adgang pr. enhed fra 2016.

En oplevelse for livet.

Det er tilsyneladende ikke blot vores søde og trofaste gæster, der anerkender Bryrup Camping. Senest har regentparret nemlig også vist vores campingplads sin respekt i form af deltagelse ved en kongelig middag i Kuppelsalen på Fredensborg.

 

Så gik vi lige hen og vandt TurismeVÆKSTprisen 2014 med
Temapris 1 for et unikt servicetiltag med gæsteoplevelsen i centrum...

Til Påske 2016 står der endnu en omgang superlækre 30 m2 Funkis Luksus hytter klar. Hytterne er på 30 m2 og der er sengepladser til hele 6 personer...

En lettere ferie på Bryrup Camping
Hent vores nye App til Iphone og Android...
Vi er glade for at kunne præsenterer vores nye app, Bryrup Camp.

Så kom alle de nye MTB - som noget nyt i år er der også MTB til de mindste...

Se mere om cykling og MTB her...

Vi har fået 3 personers kanoer til udlejning, så kan hele familien komme med på "søen"

Se mere om Kano og Kajak her...

online booking