Nyheder fra Bryrup Camping
- Aktiv Camp i Silkeborg.

Opdateret 3. juli 2020

Vores foranstaltninger vedr. corona-situationen 

Poolen 

Er åben fra 09:00 til 20:00. Max 20 pers. i vanden ad gangen, og max 70 pers. i poolområdet. Er der kø, så begræns din tid i poolen, så de næste kan komme i. 

Bade og toiletter   

Vi har sat desinficerende rengøringsmiddel på toiletter/bad, så man kan desinficere kontaktflader før og efter sig selv.   

Vi henviser naturligvis til, at man bruger eget toilet, evt. Bad og køkken mest muligt!  

Fælleskøkkener  

Maks. 1 person ad gangen i det lille køkken, og maks. 5 i det store. (4 m2/pers.) 

Også her har vi sat desinficerende rengøringsmiddel ud, så man kan rengøre kontaktflader før og efter brug.  

Vi henviser naturligvis til, at man bruger eget køkken og grill mest muligt! Husk også muligheden for at benytte udekøkkenet.  

Reception og butik  
Her må der maks. være 15 personer ad gangen. Hold afstand til hinanden, og brug de opsatte spritdispensere.  

Vi er sikre på, at vi nok skal få god stemning, og campinghygge, når bare vi passer på hinanden. Og så snart vi får godkendelse til det, løsner vi op for foranstaltningerne.  

Generelt 

Der gælder de samme regler på Bryrup Camping, som i det øvrige samfund. Pas på jer selv, og hinanden. 

Hent GoVisit-appen for hele tiden at være opdateret omkring ændringer i ovenstående. 

 

Beskyt dig selv

AKTIVITETER

Sjove og spændende aktiviteter for børn og voksne

I sommerferien har vi sjove og spændende aktiviteter for både børn og voksne – ikke hver dag, men næsten. Nogle aktiviteter koster det lidt at deltage i, men mange er også gratis, når du bor på Bryrup Camping.

Her kan du se vores aktivitetskalender, som løbende opdateres, når vi planlægger nyt, eller får nys om, at der sker noget spændende i nærområdet.

Download GoVisit-appen til din smartphone eller tablet, tjek ind på Bryrup Camping, og så er du altid opdateret, og går aldrig glip af noget igen.

Søndag d. 8 december 2019 og søndag d. 12 januar 2020 åbner vi igen dørene til to Åbent Hus-arrangementer. Den blå løber er rullet ud – og vi vil gerne invitere dig og dine nærmeste inden for på Bryrup Camping & Resort.

I 2019 åbner vi igen dørene til to Åbent Hus-arrangementer. Den blå løber er rullet ud – og vi vil gerne invitere dig og dine nærmeste inden for på Bryrup Camping & Resort.

I forbindelse med et nyt og spændende tiltag på pladsen, hvor vi bygger to platforme i forlængelse af vores velkendte terrasser - søger vi nu to familier til at teste produkt og oplevelse!

CAMPINGPAS

Alle danske campingpladser har pligt til at registrere deres gæster, hvilket gælder uanset om man bor i telt, campingvogn eller hytte. Camping Key Europe letter indtjekningen og giver dig også andre fordele.

Camping key

For 10 år i træk afholder vi Single Camp på Bryrup Camping

Der vil være endnu flere aktiviteter og endda billetter til Veteranbanen inkl.

Se mere om SingleCamp 2020 her...

 

European Tour - Made in Denmark kommer til Silkeborg i 2018

 

Silkeborg er Danmarks nye Outdoor hovedstad og Bryrup Camping & Resort ligger lige midt i hele herligheden.

 

Skal du besøge Bryrup Camping & Resort ved Silkeborg i 2017 og fremefter, så kan du godt begynde at glæde dig - Silkeborg er en vigtig del af den Europæiske kultur hovedstad 2017

 

Fleksibel forårs eller efterårs plads - Flexplads

Har I for travlt i foråret, en konfirmation eller andre aktiviteter som gør at I ikke føler at I kan udnytte en ”hel” forårsplads..? Så har du nu mulighed for at få en fleksibel forårs eller efterårs sæsonplads på Bryrup Camping ved Silkeborg.

I 2017 åbner vi igen dørene til tre Åbent Hus-arrangementer. Den blå løber er rullet ud – og vi vil gerne invitere dig og dine nærmeste inden for på Bryrup Camping & Resort.

I den aktive ånd har vi rullet den blå løber ud for dig. Vi vil nemlig gerne invitere dig og din familie til Åbent Hus på Bryrup Camping. Alle er velkomme både nye som gamle gæster.

Fra 2016 har vi valgt at gøre vores WIFI gratis!

Det betyder at vi i et forsøg på at følge med tiden og den elektroniske udvikling, giver én GRATIS adgang pr. enhed fra 2016.

En oplevelse for livet.

Det er tilsyneladende ikke blot vores søde og trofaste gæster, der anerkender Bryrup Camping. Senest har regentparret nemlig også vist vores campingplads sin respekt i form af deltagelse ved en kongelig middag i Kuppelsalen på Fredensborg.

 

Så gik vi lige hen og vandt TurismeVÆKSTprisen 2014 med
Temapris 1 for et unikt servicetiltag med gæsteoplevelsen i centrum...

Til Påske 2016 står der endnu en omgang superlækre 30 m2 Funkis Luksus hytter klar. Hytterne er på 30 m2 og der er sengepladser til hele 6 personer...

En lettere ferie på Bryrup Camping
Hent vores nye App til Iphone og Android...
Vi er glade for at kunne præsenterer vores nye app, Bryrup Camp.

Så kom alle de nye MTB - som noget nyt i år er der også MTB til de mindste...

Se mere om cykling og MTB her...

Vi har fået 3 personers kanoer til udlejning, så kan hele familien komme med på "søen"

Se mere om Kano og Kajak her...