Activiteiten - Kalender

Een actieve vakantie is een vakantie waarbij het gaat om bewegen, gezondheid en welzijn. Een actieve vakantie geeft u een fijn gevoel in uw lichaam, een overdadige hoeveelheid welzijn en leuke vakantie-ervaringen.

Kies voor een actieve vakantie waarin veel gebeurt. Blijf op de hoogte van wat er gebeurt – op de camping en in de omgeving. Bekijk alle activiteiten in de activiteitenkalender.

Sorteer de activiteiten op maand

Trylle Show - Sultanen fra Ali Babas Karavane

Juli
Date: dinsdag 9 juli 2019 17:00

Venue: I multihallen

Sultanen fra Ali Babas Karavane
er en af Danmarks mest erfarne og mest populære børneunderholdere. Han evner at fange sit publikum ind i et magisk og eventyragtig trylleunivers, hvor publikums reaktioner skifter mellem måbende forundring og spontane latterudbrud. Børnene inddrages i showet - og er højlydt med og dybt engageret under hele showet. Tilstedeværende forældre og andre voksne går heller ikke ram forbi...

"Sultanens datter, Prinsesse Smaragd, er snart voksen og Sultanen den store Alkassani vil gerne have hende giftet med en rig prins. Men prinsessen vil hellere giftes med en, der er god mod dyr. Der udspinder sig en spændende og finurlig historie hvor Prinsessens magtfulde og rige far rejser verden rundt på sit flyvende tæppe for at finde den rigtige prins til sin datter.
En eventyragtig forestilling i en behagelig orientalsk atmosfære, der er taget lige ud af 1001 nats eventyr – med duft af røgelse og myrra – alle sanser aktiveres...
Forestillingen gennemføres i en autentisk scenografi med ægte tæpper, guld og ædelstene og alt hvad der ellers hører sig til i et arabisk og orientalsk eventyr."

Entre 40,- kr. betales til kunstneren ved indgangen...

 

Telephone
75 75 67 80
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

All Dates


  • dinsdag 2 juli 2019 17:00 - 18:00
  • dinsdag 30 juli 2019 17:00
  • dinsdag 23 juli 2019 17:00
  • dinsdag 16 juli 2019 17:00
  • dinsdag 9 juli 2019 17:00

Powered by iCagenda

online booking