Activiteiten - Kalender

Een actieve vakantie is een vakantie waarbij het gaat om bewegen, gezondheid en welzijn. Een actieve vakantie geeft u een fijn gevoel in uw lichaam, een overdadige hoeveelheid welzijn en leuke vakantie-ervaringen.

Kies voor een actieve vakantie waarin veel gebeurt. Blijf op de hoogte van wat er gebeurt – op de camping en in de omgeving. Bekijk alle activiteiten in de activiteitenkalender.

Sorteer de activiteiten op maand

Automania

August
Dates: donderdag 24 augustus 2017 09:00 - zaterdag 26 augustus 2017 16:00

Venue: Torvet i Silkeborg

At Silkeborg er Bilernes By ved alle bilinteresserede i Danmark. Her findes den største koncentration af bilforretninger, her er Europas største bilhus, Danmarks største automobilmuseum samt den mest kendte racerbane: FDM Jyllandsringen.

DANMARKS ULTIMATIVE BILFESTIVAL
Det var derfor også oplagt at lave Danmarks største bilfestival for klassiske biler netop i Silkeborg. Man valgte således i 2006 at afholde den første udgave af AUTOMANIA - Silkeborg Automobilfestival, der er tænkt som en årlig tilbagevendende begivenhed den sidste weekend i august. Bilfestivalen har siden været en stor succes med deltagelse fra både ind- og udland, og deltagerantallet er blevet fordoblet fra år til år. Det der startede som en pæn succes, er nu blevet den absolut største af sin art. I 2013 vil AUTOMANIA løbe af stablen fra fredag den 23. til søndag den 25. august og mange har allerede meldt deres ankomst. Her vil være træf for mærkebilklubber, amerikanerbiler og almindelige brugsbiler fra 50' og 60'erne. Derudover kommer et stort antal klassiske racerbiler.
Dansand Classic Sprint er en afdeling af Danmarksmesterskabet for klassiske sportsbiler og afvikles på Søvej lørdag. Samme sted afvikles Dansand Historisk Rally og et pålidelighedsløb søndag.

Fler oplysninger findes her: www.automania.dk

 

 

 

 

All Dates


  • From donderdag 24 augustus 2017 09:00 to zaterdag 26 augustus 2017 16:00
 

Powered by iCagenda

Bryrup Camping
bij Silkeborg

Lees meer over
Silkeborg..!

Bryrup Camping
Hovedgaden 58
8654 Bryrup
Denemarken
Tlf: +45 75 75 67 80
E-mail: info@bryrupcamping.dk

Bryrup Camping
bij Silkeborg

Lees meer over
Silkeborg..!

Bryrup Camping
Hovedgaden 58
8654 Bryrup
Denemarken
Tlf: +45 75 75 67 80
E-mail: info@bryrupcamping.dk