Campingvogn med fortelt, 5 personer

Rengøring, badeland, brusebad og forbrug inkluderet.

Campingvogn til 5 personer

Fin FENDT campingvogn med fortelt, som er beliggende tæt på facilitetsbygninger på plads 30, lige ved grillterrassen. Der er 5 sovepladser, køkken og toilet i vognen og i forteltet er der spiseplads. Vi har sat det hele klar til dig, så du kan bare flytte ind og nyde livet som campist.

Find din ferie

Dejlig campingvogn i skøn natur

Lej campingvogn i naturskønne omgivelser nær Silkeborg.

Vil du prøve at holde ferie i en campingvogn, så har vi gjort det nemt for dig. Vi har opstillet campingvognen for dig og sat fortelt på, så alt du skal gøre er at flytte ind og nyde opholdet.

Når siddegrupperne i campingvognen slås ned, så er der 5 sovepladser, og ude i forteltet er der god plads til at nyde udsigten og at hygge om feriemåltiderne.

Der er toilet og køkken i vognen, men ellers ligger vognen supertæt på vores fællesfaciliteter med køkken, fællesgrill og baderum, samt toiletter. Så du kan sagtens slippe for den oplevelse, som ellers også hører sig til ferie i en campingvogn – nemlig tømning af campingtoilettet.

Praktisk info

Der er dyner og puder i vognen og køkkenet er udstyret med køkkenudstyr, service mv. Husdyr er IKKE tilladt.

Prisen er inkl. op til 5 personer. Desuden inkl. elforbrug og slutrengøring, samt brusebad og adgang til vores udendørs, opvarmede badeland.

Husk!

– Medbring sengelinned.
– Medbring håndklæder, viskestykker mm.

(Ovenstående kan også lejes – husk at bestille i forvejen)

Aktuelt

Sød medarbejder hjælper nye gæster

Nyheder

11. december 2023

Spar 5 % – modtag nyhedsbrevet

Når du tilmelder dig vores nyhedbrev, får du en rabatkode på 5 %, som du kan bruge, når du booker plads (ikke sæsonplads) på Bryrup Camping. Vi sender maks. 4-6… Læs mere

4,5 stjernet camping i Søhøjlandet

CODK, eller Camping Outdoor Denmark, som er brancheforeningen for danske campingpladser har været på besøg for at foretage en opfølgende vurdering af pladsens stjerneklassifikation. I den forbindelse kan vi med… Læs mere

Filter

Påske Pakker – 5 dage

SPAR OP TIL 50%!! FRA 1.325,- inkl. elforbrug og brusebad - klik ind for yderligere info og booking