Spørgsmål og svar

Her forsøger vi at besvare nogle af de oftest stillede spørgsmål.

Loader image

Det er tilladt at tage husdyr med på Bryrup Camping - også i de fleste udlejningsenheder. Det koster dog et gebyr, hvilket vil fremgå, når du tilvælger husdyr i online booking.

Hunde skal føres i snor over alt på pladsen, og må således ikke få lov at løbe frit.

Luftning foregår uden for pladsen, og efterladenskaber smides i hundestationen ved teltpladserne.

Vi har ansat tre pladskatte, som løber frit rundt på pladsen. Deres opgave er at fange mus og andet kryb, som vi helst ikke vil have ind i forteltene.

Du må meget gerne ae dem, men lad venligst være med at løfte dem. Venligst ikke inviter dem ind i forteltet, vognen, eller hytten, for de skal lære, at de ikke må gå ind hos vore gæster. Nogle har allergi, og andre er bare ikke så glade for katte.

Kattene hedder Nala, Bulder og Steven, men det er de tilsyneladende ligeglade med.

Ankomst med eget telt, eller vogn er fra klokken 14, mens det for udlejningsenheder er klokken 15.

Afrejse med eget telt, eller vogn er før klokken 12, mens det for udlejningsenheder er klokken 10.

På de dage, hvor vi har længe åbent (til klokken 20 og 21) holder receptionen middagslukket fra 12:00 til 14:00. I dette tidsrum er det ikke muligt at tjekke ud, eller ind.

Hvis du ikke er tjekket ud inden klokken 12:00, regner vi med, at du bliver en ekstra dag, hvilket vil blive tilskrevet til booking. Afstem dog altid dette med receptionen, for din plads kan jo være optaget til nye gæster fra klokken 14:00.

Alle, der bor på Bryrup Camping, har adgang til badelandet. Du skal ikke bruge kort, eller andet for at komme ind.

Der er ikke omklædning i indgangen til poolen, så klæd om på et af badeværelserne overfor, eller hjemme i vognen/hytten.

Du skal bruse dig godt af, inden du går ind i badelandet, og så skal du stille skoene på en af hylderne i indgangen.

Der er ikke livvagt, eller bemandet overvågning ved poolen, så det er forældrenes ansvar at holde øje med egne børn.

Poolen er åben fra Kr. Himmelfart (hvis vejret tillader det) og indtil slut august/start september. Dette varierer alt efter klima og belægning på pladsen.

Når du booker hos Bryrup Camping er der altid inkluderet 10 kWh pr. overnatning. Det er dit eget ansvar at komme og afregne evt. merforbrug inden afrejse.

Brug pladskortet til at notere tællerstanden ved ankomst og afrejse.

Der er måler ved hver plads.

Når du booker hos Bryrup Camping, har du altid fri brusebad med i prisen. Du får udleveret bom-/brusebadskort ved ankomst, som du skal bruge til at aktivere bruseren med.

Bryrup Camping vil gerne være en mere bæredygtig plads, og værne om vort klima og miljø. Vi håber, at du vil hjælpe os med denne mission og ikke tage længere bade end nødvendigt.

Café Langsø drives af Jannie og René, og er ikke en del af Bryrup Camping. Spørgsmål, bestillinger m.m. rettes venligst direkte til caféen.

Morgenbrød bestilles aftenen før via bestillingsseddel til caféen.

Dagsgæster er velkomne på Bryrup Camping. Alle skal dog melde sig i receptionen ved ankomst, og betale kr. 25,- /person, eller kr. 40,- /person, hvis gæsten skal benytte badelandet.

Hvis gæsten ankommer mens receptionen er lukket, så venligst kig forbi receptionen, når den igen er åben.

Ofte udlejer nogle af vore sæsongæster deres vogne til venner, familie, eller andre. I de tilfælde skal lejerne betale persongebyr til Bryrup Camping, mens leje og el afregnes direkte mellem udlejer og lejer.

Persongebyret inkl. brusebad er i hhv. højsæson/lavsæson (i 2021) kr. 100,- / 95,- pr. voksen pr. overnatning, mens den er kr. 67,- / 72,- pr. barn.

På Bryrup Camping er der en mindre kiosk med slik, chips, kolde sodavand/øl, vin m.m., men der sælges ikke dagligvarer. Her henviser vi til Dagli' Brugsen i Hovedgaden, som er ca. 500 meter fra pladsen.

Bryrup Camping bakker naturligvis op om vores lokale Brugs, og takker dig for at hjælpe byen med at beholde egen dagligvarebutik mens du bor hos os.

For andre og flere indkøbsmuligheder henviser vi til nabobyerne Brædstrup (Netto, Super Brusen, Rema 1000) og Them (Super Brugsen og Rema 1000).

Alt hvad du har brug for at vide

Go Visit

Se vores aktivitetsprogram på GoVisit

Nyheder

Se mere

Inspiration

Se mere

Sammen får vi den bedste ferie