Aktiv ferie

Med Danmarks smukkeste natur lige uden for pladsen, er det oplagt at udforske den på gå-, eller løbeben, på mountainbike, i kano, kajak, eller på SUP board. Bare kom afsted!

AKTIV ferie

Nedenfor kan du læse om de muligheder, som Bryrup Camping giver dig, for at få en aktiv ferie.

For dig, som gerne vil prøve lidt af det hele, har vi lavet en AKTIV Familie-pakke, så du i sommerperioden kan få leje af diverse udstyr til den aktive ferie med i prisen.

Tryk på knappen, skriv hvornår du vil komme, og så får du nærmere beskrivelse, priser og en oversigt over ledige pladser.

Lej kajak, eller kano på campingpladsen

Lyst til at tage på kajaktur? Så lej kajakker på Bryrup Camping. Campingpladsen har både single og dobbelt-kajakker.

Bryrup Langsø ligger lige ovre på den anden side af vejen, og efter en trækketur til Bryrup Søbad, er du klar til at lægge fra land.

SUP Board-udlejning

Som en nyhed til 2021 kan du nu leje SUP (Stand Up Paddle) boards på Bryrup Camping.

Du får en lille rygsæk med, hvori der er de ting, du skal bruge. Og så er det ellers bare at prøve sig frem.

Har du brug for undervisning, så sig til i god tid inden ankomst – så forsøger vi at arrangere det.

Tidsfordriv for store og små

Vandland

Opvarmet udendørs badeland

Se mere

Minigolf

Nyrenoveret (2020)

Se mere

Legeplads

Splinterny (2021)

Se mere

Sammen får vi den bedste ferie

Lej en mountainbike

På sadlen af en mountainbike kommer du snildt rundt i den særprægede og skønne natur omkring campingpladsen og Bryrup. Der er masser af gode ruter for både øvede og nybegyndere.

Lej cyklerne på pladsen, så behøver du ikke slæbe jernhestene med selv. Og så kan du passende prøve kræfter med en sport for alle. Hvem ved; måske skal du selv hjem og investere i en mountainbike, for man bliver bidt af det.

Det er absolut den bedste måde at opleve naturen og området på!

NB: Der følger naturligvis en cykelhjelm med, når du lejer en cykel. Sikkerhed frem for alt!

Vil du køre sammen med andre?

Så kom og forhør dig i receptionen. Det er nemlig muligt at komme med den lokale cykelklub ud og opleve de “hemmelige” og helt særlige cykelruter. De deler gerne deres erfaring, og så har du en lokal guide med på turen.

De kører i tre hold; nybegyndere, let øvede, og så dem, der nærmest lever i en cykelsadel. Så der skulle være plads til alle niveauer.

Ofte tilbyder nogle af de mere garvede gæster at tage en gruppe med ud, så kom og snak med os, så prøver vi at arrangere noget for dig.

Gå, vandre, eller løbe?

Har du pakket det rette fodtøj? Ellers er det frem med det, inden turen går til Bryrup Camping.

Rund om pladsen og Bryrup er der de mest fantastiske vandre- og løberuter, som bringer dig igennem noget af den smukkeste natur, Danmark har at byde på.

Vi hjælper gerne med forslag til ruter; både 5, 10 og flere kilometer. Men husk; det er ikke den flade natur, Søhøjlandet er kendt for, så forbered dig på en udfordring.

Campingfatter løber gerne selv, og kender en god FLAD rute på 5 km – spørg bare 🙂

AKTIV Idé Café

I receptionen har vi masser af kort og forslag til vandre- og cykelruter, og desuden et KÆMPE 3 x 6 meter satellitfoto over området.

Kom ind og få inspiration til din næste udflugt – uanset om det er med vandre-, eller løbeskoene på, eller du er på vej ud på mountainbiken.