Vigtig info vedr. Coronavirus på Bryrup Camping

By 2. december 2020april 26th, 2021No Comments

Vores foranstaltninger vedr. corona-situationen

Der gælder de samme regler på Bryrup Camping, som i det øvrige samfund.
Pas på jer selv, og hinanden.

Hent GoVisit-appen for hele tiden at være opdateret omkring ændringer i ovenstående.

Reception og butik

Her må der maks. være 5 personer ad gangen. Hold afstand til hinanden, og brug de opsatte spritdispensere.

Venligst respekter, at al kontakt foregår bag de opsatte plexiglas-skærme.

Der er MASKEPÅBUD i receptionen!

Vi er sikre på, at vi nok skal få god stemning, og campinghygge, når bare vi passer på hinanden. Og så snart vi får godkendelse til det, løsner vi op for foranstaltningerne.

Poolen

Er åben fra 09:00 til 20:00 fra Kr. Himmelfart. Max 20 pers. i vanden ad gangen, og max 70 pers. i poolområdet. Er der kø, så begræns din tid i poolen, så de næste kan komme i.

Bade og toiletter

Vi har sat desinficerende rengøringsmiddel på bad/toiletter, så man kan desinficere kontaktflader før og efter sig selv.

Der er ikke opsat håndsprit ved, eller på bad/toiletter, men der er opsat papirhåndklædeholdere og håndsæbe på alle bad/toiletter, så vask hænderne grundigt, eller medbring egen håndsprit.

Vi henviser naturligvis til, at man bruger eget toilet, evt. bad og køkken mest muligt!

Fælleskøkkener

Maks. 1 person ad gangen i det lille køkken, og maks. 5 i det store. (4 m2/pers.)

Der er MASKEPÅBUD i fælleskøkkener!

Også her har vi sat desinficerende rengøringsmiddel ud, så man kan rengøre kontaktflader før og efter brug.

Vi henviser naturligvis til, at man bruger eget køkken og grill mest muligt! Husk også muligheden for at benytte udekøkkenet, hvor der naturligvis også er opsat håndsprit.

Stay safe

Hvad nu hvis pladsen ikke må åbne, eller gæsten vil annullere pga. corona?

Pladsen er må ikke holde åbent

Hvis de danske myndigheder iværksætter tiltag, fx som led i bekæmpelse af Covid-19, som forbyder eller anbefaler Bryrup Camping at holde åbent eller som i væsentlig grad vanskeliggør at holde pladsen åben, er pladsen berettiget til at annullere/ophæve den indgåede aftale med kunden.

Dette gælder også ved tiltag, der ændrer de økonomiske forudsætninger for at holde pladsen åben.

Virkningen af en sådan annullering/ophævelse er:
– Pladsen er ikke erstatningsansvarlig for evt. tab som gæsten måtte lide herunder for eksempel forgæves afholdte udgifter
– Et evt. forudbetalt depositum tilbagebetales til gæsten
– Sker annullering/ophævelse midt i den periode, hvor gæsten har bestilt ophold, betaler gæsten forholdsmæssigt for opholdet ud fra antal dage gæsten har overnattet på pladsen i forhold til det aftalte antal dage.

Nogle faciliteter må ikke holde åbent pga. corona

Gæsten er forpligtet til at betale det aftalte vederlag forudsat, at pladsen er åben for overnatning. Dette gælder også selv om visse faciliteter som fx swimmingpool, café, fællesrum, badefaciliteter og lignende måtte være lukket som følge af Covid-19-restriktioner eller -anbefalinger. Begrænsninger i faciliteterne berettiger
således ikke gæsten til at afbestille eller få afslag i det aftalte vederlag.

Gæsten ønsker at annullere

Aftalen er bindende således, at gæsten er forpligtet til at betale det aftalte vederlag, også selv om gæsten på grund af rejserestriktioner ikke lovligt er i stand til at rejse til Bryrup Camping. Dette gælder, uanset om grunden hertil er baseret på regionale eller lokale begrænsninger i den frie bevægelighed. Det gælder uanset om disse begrænsninger er gældende, der hvor gæsten er bosiddende, eller der hvor Bryrup Camping er beliggende.

Close Menu