IMG 20191227 110720

Tæt på Familien Krøier-Kvist

Fra februar 2020 har vi, Sidse, Jens Kristian og drengene Karl og Elliot, overtaget Bryrup Camping, efter at Mette og Carsten, efter 13 gode år, valgte at sælge pladsen, for at udvikle deres anden campingplads i Odder.

Vi er flyttet fra Vestbjerg i Nordjylland til en fantastisk campingplads, som vi har forelsket os i, og hvor den omgivende natur, er noget af det smukkeste, Danmark har at byde på.  

Sidse har en baggrund med mange års erfaring i hotelbranchen, og Jens Kristian med en solid baggrund i sommerhusudlejning. Vi kommer med friske øjne på Bryrup Camping, og på hele campingbranchen, men samtidig er vi enormt ydmyge i forhold til, at det er et metier, som vi endnu ikke har den store erfaring med.

Vores dreng, Karl, er født i 2014, og elsker vild leg, sten og store pinde. Elliot, som er fra 2016, er meget betaget af alt det, som storebror gør, og kan lide. Der ud over, så elsker de dinosaurer. Karl er mest fascineret af de farlige kødædere, mens langhalsene har en stor stjerne hos Elliot.

Pladskatten, Nala, er en lidt skør huskat, som er rigtig god til at fange mus, som den troligt bringer hjem til familien. Her overdrages de med stor stolthed, hvilket ikke alle er lige så begejstrede for, som Nala selv.

Sammen glæder vi os til at gøre vores yderste for, at I får en fantastisk ferie på Bryrup Camping. Vort mål er at skabe de bedste rammer for, at I får fantastiske ferieminder med hjem, og at I har mulighed for at nyde og bruge naturen, opleve området og områdets attraktioner, eller bare slappe helt af, og lade batterierne helt op.

Vi glæder os til at se jer!

Sidse, Jens Kristian, Karl, Elliot og Nala