om-os

Tæt på Mette og Carsten

Bryrup Camping drives af Mette og Carsten Andersen, som har haft campingpladsen side 2007. Forinden havde Mettes forældre pladsen i 21 år og før det hendes bedsteforældre.

Mette og Carsten har et helt klart mål:

  • Vi vil være campisters naturlige valg, når de ønsker en aktiv ferie i Danmark.
  • Vi vil være campisters naturlige valg, når de ønsker at tage på camping eller hytteferie i Silkeborg eller Midtjylland.

Vi ligger lige udenfor Silkeborg – i Danmarks skønneste natur. Vi er selv meget aktive og nyder at bevæge os rundt i naturen. Det giver os hele tiden nye idéer til, hvordan vi kan give vores gæster en aktiv ferie med en masse gode oplevelser.

Tidligere TopCamp plads

Bryrup Camping har været medlem af TopCamp lige til det sidste. Selvom TopCamp samarbejdet er opløst, vil det ikke få nogen betydning for gæsterne på Bryrup Camping. Campingpladsen fortsætter med samme høje standard, service og personlige nærvær – som altid.

AKTIV Camp

Bryrup Camping skaber fornyelse med sit AKTIV Camp tema. Der er fokus på bevægelse, sundhed og velvære.

Bryrup Camping er en campingplads med masser af muligheder for en sund og aktiv ferie – en ferie, som giver dig og din familie totalt velvære.

Aktiv ferie har ingen aldersbegrænsning. Alle kan deltage, både børn og voksne. Der er noget for enhver smag, temperament og vovemod. Men vigtigst af alt, den aktive ferieform kan kombineres med skønne naturoplevelser, gode familiestunder og en dejlig følelse af at have udrettet noget godt for sig selv, sit helbred og sin familie.

Prøv et væld af aktiviteter og få mulighed for at være ét med naturen på den gode og sunde måde – både udenfor og indenfor på campingpladsen. Læs mere om badning, gå og løb, geocaching, cykling, kano og kajak, fiskeri, golf, sjov, leg og spil.

online booking