Sidses kaffebar

Er der noget bedre end en god kop kaffe? Sidses kaffebar serverer lækkert friskbrygget økologisk kaffe fra Peter Larsen Kaffe®. Der er et bredt og velsmagende udvalg i maskinen, som står i forlængelse af vores Reception og aktiv idé-café.

Nyd en kop kaffe, mens du planlægger dagens aktiviteter og nærstuderer områdets muligheder. Du kan selvfølgelig også holde en velfortjent pause mellem aktiviteterne, og nyde en kop udenfor i vores hyggelige café-miljø lige ved indgangen til Receptionen.

Kiosk

Som gæst på Bryrup Camping & Resort skal du ikke mangle noget. Derfor har vi også en fin lille kiosk på pladsen med det nødvendige udvalg af varer. Vi har også de vigtigste artikler til camping, hvis der er noget, du har glemt.

I vores lille hyggelige kiosk finder du også altid lidt sødt, forskellige sodavands- og flødeis samt kolde forfriskninger – alle har jo brug for at tanke op inden dagens næste aktivitet eller gøremål.

Derudover er der også gode indkøbsmuligheder indenfor gåafstand, hvor det bl.a. er muligt at købe morgenbrød. Her finder du også byens pizzaria, som laver de skønneste pizzaer, burgere og hvad der ellers hører til.

Se eventuelt vores All-Include feriepakker, hvor der bl.a. er valgfri is med i pakken.

 

Pakker og tilbud

Se alle vores pakker og tilbud her!

kaffebarI vores lille butik finder du altid lidt sødt, forskellige sodavands- og flødeis samt kolde forfriskninger.