Campingpladsen

Bryrup Camping tilbyder ferie mellem søerne tæt ved Silkeborg. Her er plads til oplevelser, aktiviteter og afslapning for børn og voksne uanset alder. Pladsen er omgivet af skøn natur med smukke skove og rolige søer – og blot 18 km fra Silkeborg.

Skøn beliggenhed nær Silkeborg

Bryrup Camping har de helt ideelle rammer for en aktiv ferie i naturskønne omgivelser nær Silkeborg – med skove og søer lige uden- for campingpladsen. Med sine 4,5 stjerner er Bryrup Camping blandt eliten i Dansk camping, dette sikrer dig at kvaliteten altid er i top…

Charmerende terrasser i 3 niveauer

Campingpladsen har en helt unik indretning i flere niveauer og terrasser. Vælg en enhed på af de charmerende terrasser og nyd udsigten over hele pladsen. På terrasserne kan du ligge næsten helt uforstyrret. Du har ingen genbo, men derimod en smuk udsigt.

Du kan vælge mellem forskellige typer pladser: sort, grøn, rød og blå. Har du brug for en stor plads, så vælg en komfortplads, hvor der er god plads omkring dig.

Campingpladsen er overskuelig, også for de mindste. Det er trygt og sikkert for selv de mindste børn at gå rundt på pladsen.

Pladsoversigt

Bryrup Camping har 250 anlagte enheder.

På terrasserne får du en fantastisk udsigt over landskabet, og her er også lidt mere fred og ro, end på resten af pladsen. I for- og eftersæsonerne kan du opleve, at der er mere skygge, end neden for terrasserne.

Vil du have lidt mere liv, være tættere på facilitetsbygningerne, eller på legeplads og badeland, så kan du vælge en af pladserne neden for terrasserne.

Uanset hvor du vælger, så er der ikke langt til noget på Bryrup Camping.

Du kan vælge mellem fire forskellige pladstyper:

  • Standard Plads: “Almindelig” plads på 80-100 m2.
  • Standard+ Plads: “Bedre” standardplads (beliggenhed, størrelse) på 80-140 m2.
  • Super Plads: “God og eftertragtet” plads med god beliggenhed, eller udsigtsplads på 100-150 m2.
  • Komfort Plads: Som Super Plads, men med vand- og afløbstilslutning. 100-130 m2.

VIGTIGT: Vognen skal placeres i det lysegrønne felt på pladsen.

Tidsfordriv for store og små

Vandland

Opvarmet udendørs badeland

Se mere

Minigolf

Nyrenoveret (2020)

Se mere

Legeplads

Splinterny til sæson 2021

Se mere

Sammen får vi den bedste ferie

Aktiviteter

På Bryrup Camping er der masser af aktiviteter hen over året, hvor størstedelen naturligvis er i sommerferien, og er mest for børn.

Eksempler på aktiviteter er trylleshows, hesteridning, hoppeborg i hallen, snobrød på bål, kreative idéer med Kriblekongen, eller hvad vi nu finder på.

Men det skorter heller ikke på aktiviteter resten af året, hvor vi også forsøger at lave lidt sjov for de voksne.

Det har fx været rom-, gin-, øl-, og vinsmagninger, musik på grillterrassen, amerikanerweekend, MTB-ture m.m.

Alt sammen kan du følge med i appen GoVisit.

Tæt på Familien Krøier-Kvist

Fra februar 2020 har vi, Sidse, Jens Kristian og drengene Karl og Elliot, været jeres værter og ejerne af Bryrup Camping.

Vi er oprindeligt fra Vestbjerg i Nordjylland.

Sidse har en baggrund med mange års erfaring i hotelbranchen, og Jens Kristian med en solid baggrund i sommerhusudlejning. Vi kommer med friske øjne på Bryrup Camping, og på hele campingbranchen, men samtidig er vi enormt ydmyge i forhold til, at det er et metier, som vi endnu ikke har den store erfaring med.

Vores dreng, Karl, er født i 2014, og elsker vild leg, sten og store pinde. Elliot, som er fra 2016, er meget betaget af alt det, som storebror gør, og kan lide. Der ud over, så elsker de dinosaurer. Karl er mest fascineret af de farlige kødædere, mens langhalsene har en stor stjerne hos Elliot.

I november 2021 kom lille Vilde til verden, og hendes yndlingsbeskæftigelse er at kravle efter kattene, og hive dem i halen.

Til familien hører også de tre musejægere, Nala, Steven og Bulder, som skal holde forteltene fri for mus i efteråret. Kattene er selvsagt på vagt over for gæsternes hunde, men det klares med et enkelt hvæs og en høj ryg i ny og næ.

Sammen glæder vi os til at gøre vores yderste for, at I får en fantastisk ferie på Bryrup Camping. Vort mål er at skabe de bedste rammer for, at I får fantastiske ferieminder med hjem, og at I har mulighed for at nyde og bruge naturen, opleve området og områdets attraktioner, eller bare slappe helt af, og lade batterierne helt op.

Vi glæder os til at se jer!
Sidse, Jens Kristian, Karl og Elliot