Campingplads for hele familien

By 10. juni 2024No Comments

På vores campingplads kan I alle nyde ferien

Faciliteter og aktiviteter

Bryrup Camping er beliggende i naturskønne omgivelser tæt på Silkeborg, hvilket gør det til en ideel campingplads for både afslapning og aktiviteter. Vores campingplads tilbyder en unik oplevelse, hvor der er noget for både børn og voksne.

Campingpladsen har et fantastisk opvarmet udendørs badeland. Her kan både børn og voksne nyde en dag fyldt med sjov. Badelandet har en stor pool, et børnebassin og to spændende vandrutsjebaner, hvilket sikrer underholdning for hele familien.

For dem, der elsker vandsport, tilbyder vores campingplads udlejning af:

Med Bryrup Langsø i nærheden er der mulighed for at opleve søen og dens smukke omgivelser fra vandet. Hvis I vil undersøge, hvornår I kan booke campingplads, så prøv vores online booking.

Udover badelandet og søen tilbyder vores campingplads også andre aktiviteter. Der er legepladser, sportsbaner og minigolf, så både børn og voksne kan holde sig aktive.

Natur og attraktioner tæt på campingplads

Naturstien mellem Horsens og Silkeborg er oplagt for vandrere og cyklister. Denne rute, som følger en tidligere jernbanestrækning, er kendt som “Danmarks Smukkeste Jernbanestrækning”. Der er også mulighed for at tage en tur med veteranjernbanen mellem Bryrup og Vrads, hvilket giver en smuk oplevelse i naturen.

Vores campingplads ligger tæt på mange af Midtjyllands og Østjyllands mest populære attraktioner. I kan besøge steder som Tivoli Friheden, Randers Regnskov, Givskud Zoo, Djurs Sommerland og AROS Kunstmuseum, som alle er inden for kort køreafstand. Derudover er der gode muligheder for shopping og spisning i nærliggende byer som Silkeborg og Aarhus.

Oplevelser for børn og voksne

Book jeres næste uforglemmelige campingferie hos Bryrup Camping. Vores campingplads venter på jer med åbne arme og masser af spændende oplevelser. Hvis I har brug for svar på jeres spørgsmål, kan I ringe til os på telefon 75 75 67 80 eller sende en e-mail til info@bryrupcamping.dk.

author avatar
Jens Kristian
Close Menu