På mountainbike

Mærk suset, når du kører rundt i Bryrup og Silkeborg-områdets kuperet terræn. Der er masser af udfordringer for ægte mountainbike entusiaster!

 

Vilde mountainbike-ruter i Bryrup

Kom og luft din mountainbike i Bryrup. Prøv de mange stier, som er helt ideelle til mountainbikes. Du bliver ganske enkelt bidt af det!

Få inspiration til mountainbike-ruter på campingpladsen. Ruterne varierer i sværhedsgrad og længde. Vælg den rute, der passer til dig. Spørg efter en aktivitetsboks i receptionen.

 

De 10 spir

Prøv kræfter med en af ”De 10 spir” – nemlig ”Nordskoven” ved Silkeborg. Selve skoven ligger i forlængelse af bygrænsen og byder på en af de anerkendte mountainbike-ruter.

Der findes i alt tre ruter i ”Nordskoven” – og ruterne har varierende sværhedsgrad og længde. Blå rute 13 km, Rød rute 11 km og Sort rute 13 km. Det er stort set singletrack på alle ruterne, hvor dele af det anerkendte mountainbike-området tidligere også er blevet brugt til blandt andet EM og DM.

”De 10 spir” er tilsammen mere end 200 km mountainbike-ruter. Ruterne er fordelt i hele landet og snor sig gennem nogle Danmarks flotteste naturområder. Hver rute og område har sin charme og tilbyder udfordringer til både nybegyndere og øvede.

 

Cykelvenligt overnatningssted

Bryrup Camping er certificeret Bed&Bike partner.

Det betyder at vi er et cykelvenligt overnatningssted, som sikrer cykelturister de bedste mulige rammer. Vores fokus er at give cykelturister gode og brugbare faciliteter, så oplevelserne på cyklen kan nydes til fulde.

Bed-Bike-cykelvenlig-overnatning

Som Bed&Bike partner lever vi selvfølgelig op til ADFC’s krav om kvalitet – det omfatter bl.a. at du sikkert kan opbevare din cykel på pladsen, at der er mulighed for at få vasket og tørret dit tøj og udstyr samt at du finder information om lokale cykelruter og et godt måltid.

MTB pakker

Se alle vores MTB pakker og tilbud her!

Aktivitetsboks
cykling-aktivitetsboks

Mountainbike:
Oversigtskort med populære mountainbike-ruter. Vælg mellem 10, 20 og 40 km. Lej nye mountainbikes i alle størrelser, hjelme og låse.

Læs mere mulighederne for arrangerede cykelture.

 

mountainbike-rute-ved-silkeborg

Udfordringerne er mange, for både store og små. Det varierende terræn skaber de perfekte rammer.

 

Bryrup-Camping-aktiv-camp-ferie-small

Der findes et væld af MTB-ruter rundt om Bryrup og i området ved Silkeborg.

Vælg en rute

Velling - 10 km

MTB velling

De 7 søer - 21 km

MTB de6

Vrads - 20 km

MTB vrads

Snabe - 20 km

MTB snabe

Sightseeing tur - 23 km

MTB sightseeingtur1

Jernbanestien - 40 km

MTB sightseeingtur1

Lejepriser & infomationer

MTB info