Cykelture

Tag cyklerne frem og begiv dig ud på skønne cykelture i Bryrup og Silkeborg-området. Få pulsen op. Sus op og ned af bakker, begiv dig ind i skovene og rundt om søerne.

 

Mange ruter i Bryrup og Silkeborg

Du finder et væld af ruter rundt om Bryrup og i Silkeborg-området. Prøv at udforske de nedlagte jernbanestrækning og nyd den fred og ro, du bliver omgivet af.

På Bryrup Camping finder du inspiration til cykelruter. Ruterne varierer i sværhedsgrad og længde. Vælg den rute, der passer til dig. Spørg efter en aktivitetsboks i receptionen.

 

Cykelvenligt overnatningssted

Bryrup Camping er certificeret Bed&Bike partner.

Det betyder at vi er et cykelvenligt overnatningssted, som sikrer cykelturister de bedste mulige rammer. Vores fokus er at give cykelturister gode og brugbare faciliteter, så oplevelserne på cyklen kan nydes til fulde.

Bed-Bike-cykelvenlig-overnatning

Som Bed&Bike partner lever vi selvfølgelig op til ADFC’s krav om kvalitet – det omfatter bl.a. at du sikkert kan opbevare din cykel på pladsen, at der er mulighed for at få vasket og tørret dit tøj og udstyr samt at du finder information om lokale cykelruter og et godt måltid.

Aktivitetsboks
cykling-aktivitetsboks

Cykling:
Oversigtskort med cykelruter. Vælg mellem 10, 20 og 40 km. Lej nye cykler i alle størrelser, låse og hjelme. Eller 3- og 4-hjulet cykler på pladsen.

Læs mere mulighederne for arrangerede cykelture eller vilde ture på mountainbike. Her finder du også inspiration og ruter til din ture på mountainbike. 

 

cykel-pael-efteraar-small

Der findes et væld af cykelruter rundt om Bryrup og i Silkeborg-området. Vi har udarbejdet oversigtskort med ruter, som frit kan hentes i receptionen, eller som PDF nedenfor.

Vælg en rute

Velling - 10 km

MTB velling

De 7 søer - 21 km

MTB de6

Download fil til GPS

Vrads - 20 km

MTB vrads

Snabe - 20 km

MTB snabe

Sightseeing tur - 23 km

MTB sightseeingtur1

Jernbanestien - 40 km

MTB sightseeingtur1

Lejepriser & infomationer

MTB info