Aktiv idé-café

Få inspiration og motivation til dine aktiviteter i Bryrup Campings aktiv idé-café. For at bidrage til en fuldendt oplevelse, når du besøger Bryrup Camping – kan du nu søge inspiration, fif og gode råd til aktiviteter samt udforske områdets muligheder i pladsens aktiv idé-café.

Idé-caféen er udstyret med god og personlig service, brochurer, en monitor fra VisitAarhus og ikke mindst, et stort vægkort af området.

Vægkortet strækker sig fra Hampen Sø til Mossø – en strækning på ca. 30 km. Det store kort måler 3 x 6 meter og har en lækker detaljegrad, så du kan planlægge din helt egen MTB-, løbe- eller gå/vandre-rute.

Kortet giver dig de optimale muligheder for at udforske området inden du tager af sted – er der nye ruter, som skal testes eller ønsker du at lokalisere uberørte fiske-spots? Se også vores udvalgte fiskeområder.

Idé-café med kaffebar

Mens ruterne planægges eller musklerne restituerer, kan du nyde en lækker kop kaffe i Sidses kaffebar eller en forfriskning fra kiosken.

Sidses kaffebar findes i forlængelse af idé-caféen, som sammen med receptionen og kiosken samler det hele under et tag.

 

På Bryrup Camping er der rig mulighed for at være aktiv i sin ferie. Se de mange muligheder herunder. Der er lidt for enhver smag. 

Badning
badning-aktivitetsboks
Løbe- eller gåture
gaa-eller-loebe-aktivitetsboks

Hent et oversigtskort med populære gå-/vandre- og løberuter. Du kan vælge mellem 2, 5 og 10 km. Se også vores arrangerede ture.

 

Cykling og MTB
cykling-aktivitetsboks

Hent et oversigtskort med cykelruter. Vi har både til landvej og mountainbike - vælg mellem 10, 20 og 40 km. Se også vores arrangerede ture.

Hent et oversigtskort og vær aktiv på vandet – enten i kano eller kajak. De mange søer i området – og særligt Bryrup Langsø skaber ideelle rammer.

 

Fiskeri
fiskeri-aktivitetsboks

Hent et oversigtskort med Put & Take-søer, gode å-spots og de mest populære fiskesøer nær Bryrup. Der er rig mulighed for at fange aftensmaden.

Sjov, leg og spil
boldbane-aktivitetsboks

Sjov, leg og spil:
Hent et oversigtskort, så I kan nyde diverse inde- og udespil. Benyt boldbanen, legepladsen eller hyg jer med forskellige brætspil eller udendørs spil såsom vikingespil og crocket.

 

Geocaching
geotracking-aktivitetsboks

Hent et oversigtskort og liste med koordinater til jagten på spændende skatte. Brug din smartphone eller GPS og drag ud på opdagelse.

Hent et oversigtskort med golfbaner i Jyllands golf mekka og attraktive greenfee aftaler. Eller tag et spil minigolf på pladsen sammen med familien.

Udlejning af udstyr

Vi tilbyder udlejning af udstyr til de fleste aktiviteter. Du kan leje mountainbikes i alle størrelser samt låse og hjelme. Kanoer, kajakker og alt nødvendigt udstyr ligesom du også kan leje fiskesæt med hjul, stang og basis fiskegrej på pladsen.